• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tešić preuzeo Rudar: Već par godina sam sa ekipom, nećemo mnogo da mijenjamo!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

“U nekim utakmicama mogli smo da izvučemo, ali generalno možemo da budemo zadovoljni prelaznim rokom, rosterom i onim što smo dosad uradili”, poručio je Marko Tešić, novi trener Rudar Prijedora.

 marko tešić novi trener fk rudar prijedor Izvor: Promo/FK Rudar Prijedor

U samo par dana nekoliko bitnih promjena napravio je Rudar Prijedora.

Darko Milunović nedavno je zbog brojnih privatnih obaveza napustio funkciju predsjednika kluba, a sada i promjena u stručnom štabu.

Možda će vas zanimati

 Uprava prijedorskog kluba raskinula je ugovor sa trenerom Nikicom Milenkovićem I nejgovim pomoćnikom Markom Miloševićem, a razlog je smanjenje troškova.

Umjesto Milenkovića za šefa stručnog štaba postavljen je dosadašnji pomoćni trener Marko Tešić, koji je prošle godine nakon odlaska Borisa Savića vodio već ekipu i s njom ušao u Premijer ligu BIH, tako da ovo njegovo postavljanje nije veliko iznenađenje za ekipu.

“Već dvije i po godine sam tamo, imamo neki roster igrača koji su sa mnom dvije, dvije i po godine. Upoznati su sa radom, dobro se poznajemo. Momci što su došli, tu smo zajedno tri mjeseca, neće biti nekog posebnog upoznavanja. Može biti samo promjena načina rada, neće biti mnogo odstupanja, Nikica je udario neki temelj, koji je kako je ispao bio dobar. Mi smo bod, dva od neke komfornije zone sredine tabele. Fali nam neki iskorak u gostima da imamo neki komfor u sredini tabele. Nikici dugujemo veliku zahvalnost, svojim iskustvom doprinio je dosta našoj ekipi”, rekao je Tešić u izjavi za MONDO.

Rudar Prijedor trenutno zauzima 10 mjesto na tabeli sa 12 bodova, ali ima samo tri manje od šestoplasiranog Željezničara. Tešić je zadovoljan dosad učinjenim iako žali za propuštenim u nekim utakmicama.

"Napravili smo finu zalihu bodova. Mnogi nas nisu shvatili ispočetka, bilo smo i mala nepoznanica isppočetka , pa smo na taj neki ‘blickrig' odradili par kola, ali sigurno imamo kvalitet. Ljetos smo birali igrače, doveli smo 70 odsto onih koje smo zamislili i možemo generalno da budemo zadovoljni prelaznim rokom, rosterom i svime što smo odradili. Ostaje žal za nekim utakmicama, možda smo mogli više uraditi. Iako smo bili inferiorni, vratili smo se rezultatski imali smo šansu možda i da pobijedimo, a možda smo mogli više i protiv Slobode i ovdje kod kuće i prvo kolo u gostima. Ipak možemo biti zadovoljni“, zaključio je Tešić.

Njega i Rudar očekuje težak raspored s obzirom da će Prijedorčani u nedjelju gostovati Širokom Brijegu, potom dočekuju Velež, pa gostuju Sarajevu, zatim dočekuju Željezničar, a onda gostuju Borcu.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Slavko

Mlad je trener i treba mu dati šansu i ako je potrebno istrpiti nekoliko mogućih loših rezultata. Srecno Teša.

Čestitke

Mare care, samo narijed. Do Evrope!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC