• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POGODAK BANJALUČANA ZA TV-ŠPICE: Petorica izvode "slobodnjak", akcija i gol iz snova! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Vježbamo to na treninzima, razmišljamo malo modernije", rekao je trener banjalučkog Željezničara Asmir Avdukić nakon nevjerovatnog pogotka koji je postigla njegova ekipa.

 željezničar akcija slobodan udarac petorica izvode uigrana akcija Izvor: Screenshot

Kada se pomisli na domaći fudbal često se pomisli na rovosku borbu, blatnjave terene, pa često i na incidente, ali on zna da ponudi i ono što se rijetko viđa i u svjetskom fudbalu.

Za tako nešto pobrinuli su se fudbaleri banjalučkog Željezničara Sport Team-a na utakmici Prve lige RS protiv Podrinja u Janji.

Iako je ovdje riječ o golu postignutom prije desetak dana, ovakva majstorija ne zastarjeva, naprotiv, o njoj će se dugo pričati i zaslužuje da se nađe na TV-špicama, pa i u izborima za pogodak godine!

Da to neće biti običan slobodni udarac naslutili smo kada su petorica igrača Željezničara stala pored lopte, a onda je uslijedila akcija iz snova.

Preskakanje lopte zbunilo je protivničke fudbalere i iznerviralo domaće navijače, fudbaleri Željazničara "podvalili" su loptu pored "živog zida", a akciju je pogotkom završio Aleksandar Petrović.

Fantastičan način da načnete protivnika, koji je na kraju upisao poraz 2:0.

Da ovo nije nikakva slučajnost ili trenutna improvizacija, potvrdio je za MONDO nekadašanji golman Borca Asmir Avdukić, koji je početkom ove sezone preuzeo ekipu Željezničara Sport Team.

"Ovo vježbamo na treninzima. Kada sam došao na mjesto šefa stručnog štaba odlučio sam da posvetim dosta pažnje prekidima. A zašto nešto vježbati na treningu, ako nećete to probati na utakmicu", prokomentarisao je Avdukić akciju i fantastičan gol svoje ekipe.

Svojim igračima daje potpunu slobodu, a to se odražava i na njihovo samopouzdanje, koje je očigledno na visokom nivou.

"Moramo malo modernije da razmišljamo. Igrače moramo da rasteretimo na utakmici, da daju sve od sebe, a ne da stalno igrjau u grču", zaključio je Avdukić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC