• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal zbog penala za PSŽ, isplivao snimak na kojem se sve vidi!

Autor Nikola Lalović

Penal sam po sebi nije sporan, ali pogledajte šta se desilo prije jedanaesterca.

 skndal zbog penal za pari sen žermen Izvor: Twitter/Printscreen/@nikop17

PSŽ je doveo Lionela Mesija, Serhija Ramosa, Đanluiđija Donarumu i Đinija Vajnalduma, ali ne izgledaju Parižani previše impresivno na terenu. Bar ne još uvijek. 

U posljednjem kolu francuskog prvenstva pobijedili su Anže sa 2:1, a pobedu im je pogotkom sa bijele tačke donio Kilijan Mbape u 87. minutu. 

Sama situacija u kojoj je penal dosuđen nije sporna, ali se velika prašina digla zbog situacije prije penala! Anže se zvanično oglasio, a fudbaler ove ekipe Roman Tomas je odmah poslije meča bio bijesan!

"Nevjerovatno šta se dogodilo. Poraz od 1:2 nije sramota, ali u ovom slučaju jednostavno je nemoguće. Radili smo cijele nedelje kako bismo odigrali dobru utakmicu. Umoran sam od ovog VAR-a. Uložili smo milione u to i ne znamo ni kako da koristimo VAR", rekao je on poslije meča. 

Problematičan momenat se desio prije šanse za Maura Ikardija, kada je on rukom povukao upravo Tomasa i našao se sam ispred gola protivnika. U nastavku akcije je on probao glavom da postigne gol, a jednog od gostujućih igrača lopta je uradila u ruku. 

Penal je dosuđen, a Tomas je bio bijesan ne zbog igranja rukom svojih saigrača, već zbog prethodnog kontakta sa Ikardijem. 

Iritira me jer sam strastven prema fudbalu i posvećen sam, pazim na ono što radim. Ikardi pravi prekršaj, povlači me za ruku, padam, a zatim maksimalno koristi svoj položaj da dobije penal. Frustriran sam", dodao je Thomas.

Oglasio se i sam Anže, koji je istakao saopštenje u kome kažu da oni ne vole da se žale, ali sada jednostavno to moraju da urade. 

"Nismo navikli da se žalimo, ali  jednostavno tražimo doslednost, korektnost i poštovanje. Poštovanje prema igračima, osoblju, navijačima koji daju sve od sebe. Zato što volimo fudbal.. Nemamo ništa protiv PSŽ -a ili samog VAR sistema. Protivimo se samo njegovoj opasnoj upotrebi koja stvara frustracije i nepravdu. Možda ćemo sutra imati koristi od VAR-a, ali to ne rješava problem. Samo sportski aspekt bi trebalo da utiče na rezultat utakmice", navodi se u saopštenju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC