• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nestao mladi fudbaler Juventusa! Poslali ga na pozajmicu, on krenuo drugim putem - niko ne zna gdje je!

Postoji teorija da mu se nije svidjelo u Italiji i da je samo napustio tu zemlju!

 nestao mladi fudbaler juventusa Mohamed Ihataren  Izvor: Profimedia

Prethodnih godina blistao je u dresu PSV Ajndhovena, Juventus ga je u ljeto 2021. godine kupio i proslijedio u Sampdoriju, a sada se ne zna gdje je jedan od najvećih talenata holandskog fudbala. Mladi Mohamed Ihataren (19) nestao je i uopšte se ne javlja italijanskom klubu u kom trenutno igra.

Zabrinuti su u Sampdoriji, a ovaj incident dolazi u nezgodnom trenutku po mladog fudbalera, taman kada je počeo da pridobija naklonost stručnog štaba tima iz Đenove.

Momak koji do sada nije ni debitovao za Sampdoriju, odlučio je da se ne vrati u taj tim, pa trenutno niko ne zna gdje se on nalazi. Vjerovatno je u Holandiji, iz koje nema namjeru da se vraća u Đenovu, ali postoji i nekoliko drugih opcija.

''Ne znamo gdje je on sada. Otišao je iz kluba kada je konačno skinuo pet kilograma viška sa kojima je stigao na pozajmicu. Sigurno bi igrao protiv Kaljarija i Specije'', rekao je Roberto D'Aversa, trener Sampdorije.

Ihataren je prije tačno nedelju dana otišao u Holandiju iz privatnih razloga. Ipak, kako prenosi Gazeta delo Sport, mladi fudbaler prethodnih dana nije primijećen u Utrehtu gdje živi njegova porodica, pa su počele spekulacije o lokaciji na kojoj se nalazi.

Zna se da je Mohamed Ihataren klijent kontroverznog Mina Rajole, jednog od najuticajnijih menadžera u svijetu fudbala, a njegovi igrači često znaju da budu neposlušni prema klubu. Svojevrsne ispade imali su Pol Pogba i Điđi Donaruma, pa je možda nekadašnji mladi reprezentativac Holandije porijeklom iz Maroka krenuo istim putem.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC