• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tuhelu se "ogadio" rad sa Nejmarom i Mbapeom: Brinuo sam i o njihovim porodicama i prijateljima!

Autor Milutin Vujičić

Tomas Tuhel je opisao kakva je razlika između Čelsija i Pari Sen Žermena.

 Tomas Tuhel kako je bilo raditi sa Nejmarom i Mbapeom Izvor: Profimedia

Tomas Tuhel je neočekivano dobio otkaz u Pari Sen Žermenu pošto je taj tim odveo do finala Lige šampiona, da bi nekoliko mjeseci kasnije preuzeo Čelsi - i sa njima osvojio "ušati" pehar.

U novom klubu ide mu fenomenalno, ovog vikenda su "sedmicom" počastili Norič, a uoči tog susreta Tuhel je dao opširan intervju za Gazetu delo Sport u kome je uporedio rad u Londonu i Parizu. Iako bi mnogi mislili da je slično, ipak se radi o fudbalskim zvijezdama, zapravo je poptuno drugačije.

Dok je vodio PSŽ morao je da brine o Nejmaru i Kilijanu Mbapeu, pričalo se o "klanovima" unutar svlačionice, dok je u Čelsiju naišao na pravu porodičnu atmosferu i nije morao da se brine o glupostima.

"Mnogo je lakše voditi Lukakua nego Nejmara i Mbapea. Skroz su različiti Čelsi i Pari Sen Žermen. Sve je drugačije, apsolutno sve. Počevši od organizacije koja se najviše razlikuje", poručio je bez uvijanja Nijemac koji važi za trenera s kojim je teško raditi.

"U PSŽ-u sam se osjećao kao ministar sporta. Tamo sam se osim o taktici brinuo i o svojim igračima, ali i njihovim porodicama i prijateljima. U Čelsiju imam više mira, samo radim".

Nezvanično se moglo čuti i da su mnogi igrači u Parizu bili nezadovoljni njegovim radom u Pari Sen Žermenu, pa da su mu oni došli glave, dok je za sada u Čelsiju sve "kao po loju" i djeluje da će još dugo voditi engleski klub pošto je odmah poslije titule u Ligi šampiona dobio "jači" ugovor.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Nije težak trener, nego razmaženi i lijeni igrači

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC