• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobijaju ogroman novac, a neće da trče u odbranu! Legenda oštro o Junajtedu - Nema izgovora, kod njega ne bi mogli tako!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vejn Runi, najbolji strijelac u istoriji Mančester junajteda, oglasio se povodom debakla protiv Liverpula

 vejn runi kritikuje igrače mančester junajteda Izvor: Profimedia

Mančester junajted prolazi kroz katastrofalan period poslije jednog od najbolnijih poraza u novijoj klupskoj istoriji.

Legendarni napadač i kapiten "crvenih đavola" Vejn Runi oglasio se poslije blamaže protiv Liverpula (0:5) i rekao šta misli o situaciji i o sudbini svog nekadašnjeg saigrača Ole Gunar Solskjera, menadžera Junajteda.

Možda će vas zanimati

Za čuvenog "Vazu" Runija (36), nema dileme na kome je najveća krivica i ko bi trebalo da se dozove pameti pred duele protiv Totenhema, Atalante i Mančester sitija u narednim danima i nedjeljama.

"U rukovodstvu Mančester junajteda ima veoma obrazovanih ljudi. Siguran sam da će uraditi sve što mogu da bi vidjeli kako da krenu napred, bez obzira na to da li će tu biti Solskjer ili neće", počeo je Runi, koji je trenutno menadžer Derbi Kauntija.

"Mislim da bi igrači trebalo da se zapitaju i pogledaju. Prelako je da menadžer preuzme sve na sebe dok su oni plaćeni velikim novcem da rade svoj posao, a mislim da ga ne rade dobro. Na igračima je velika odgovornost. To su fudbaleri svjetske klase, igraju za reprezentaciju, a klub kao što je Mančester junajted zahtijeva više. Mora da ih zaboli kada izgube utakmicu", dodao je Runi.

Izvor: Profimedia

Najbolji strijelac u istoriji kluba dodao je...

"U Junajtedu su ogromni zahtjevi i veliki pritisak. Vidim previše igrača koji ne žele da trče nazad, koji neće da igraju odbranu, koji neće da daju sve što je potrebno. A to nije prihvatljivo. Da li hoćete da mi kažete da je za sve to kriv menadžer? Ili su krivi igrači? Ne znam", rekao je Runi.

Slavni Englez nosio je dres Junajteda skoro 13 godina, u njemu odigrao 559 utakmica i postigao čak 253 gola, osvojivši 13 velikih trofeja.

Boljelo ga je sve što je vidio u derbiju protiv Liverpula.

"Jedina razlika je u tome što oni rade bez lopte. U Derbi Kauntiju, moji igrači znaju da neće igrati ako se ne trude dovoljno. Nema izgovora za nerad. To je prva stvar koju govorim igračima kada preuzimam posao. Bilo šta Junajted da uradi, neka budu sigurni da donose pravu odluku. Znam samo da ne možete uvijek da se povinujete onome što ljudi hoće. Vjerujem da Junajted ima plan i da će donijeti odluku u pravo vrijeme. Siguran sam u to", poruka je Vejna Runija.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC