• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahoviću pala cijena - velikani odmah dolaze po njega: Agenti otkrili tajnu Juventusu, pristaće na manju platu?!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Golgeter ponikao u Partizanu zaludio je Evropu golovima prošle sezone, nastavio ove, a i u na tržištu je glavna zvijezda.

 cijena dušana vlahovića pala sa 90 na 60 miliona evra Izvor: Profimedia/LaPresse/Marco Bucco

Fiorentina nema način da zadrži Dušana Vlahovića, a kako se njegov ugovor bliži kraju, neće moći ni da zarade od transfera onoliko koliko su željeli. Možda je januar najbolja prilika za rastanak, ali će evropski velikani zainteresovani za Srbina sada moći da diktiraju uslove.

Kako pišu italijanski mediji, mladi napadača koji posljednjih nedjelja nije u dobrim odnosima sa navijačima tima iz Firence, već u januaru će privući klubove koji žele da ga odvedu iz Toskane. Prije svih to će biti Juventus, ali će torinski crno-bijeli imati konkurenciju.

Možda će vas zanimati

Zbog odbijanja da produži ugovor, Vlahovićeva cijena više nije vrtoglavih 90 miliona koliko je Fiorentina tražila. Sada će, u najboljem slučaju, moći da dobiju 60 miliona evra! To je cifra koju će do januara sakupiti Juventus, ali i Atletiko Madrid koji ga je želio prije nekoliko mjeseci.

Španski tim je u tom trenutku nudio 55 miliona evra, što je glatko odbijeno, ali sada italijanski tim nije u poziciji da odbija unosne ponude. Odlazak Vlahovića za veliki novac diktiraće isključivo tržište, odnosno da li će Juventus i Atletiko ući u ''rat'' za njegov potpis.

Italijanska ''Gazetta'' tvrdi da su čelnici Juventusa već u kontaktu sa agentima Dušana Vlahovića, koji su im otkrili da bi Fiorentina pristala na ponudu tešku 60 miliona u januarskom prelaznom roku! Isti izvor navodi da je mladi srpski napadač spreman da u redove tima iz Torina pređe čak i za manju platu nego što mu je nuđena u novom ugovoru sa Fiorentinom, onom koji je nedavno odbio.

Podsjećamo, Vlahović je sa 21 golom u Seriji A prethodne sezone skrneuo pažnju na sebe, a ove sezone je na 11 utakmica već postigao sedam ligaških pogodaka.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC