• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Procurili detalji - ovo je ponuda Juventusa za Pogbu: Daju mu 42.000.000€ i "otimaju" ga Junajtedu, smanjiće mu i porez!

Autor Dragan Šutvić

Juventus želi Francuza po svaku cijenu...

 juventus želi pola pogbu Izvor: Profimedia

Juventus ima velike planove za ljeto 2022. godine! "Bjankoneri" su prošle godine izgubili titulu prvaka Italije, ove sezone su u još većim problemima, ali zato se vrh kluba sprema za ulaganja koja bi trebalo da ih vrate na vrh.

Torinski velikan je spreman da dovede Dušana Vlahovića iz Fiorentine, a sada su "iscurili" detalji ponude koja je spremna za Pola Pogbu!

Možda će vas zanimati

Juventus želi da iz Mančester junajteda ponovo dovede Pogbu i imaju jasan plan kako to da učine. Kako stvari stoje, "crveni đavoli" će morati da se pomuče ne bi li zadržali Francuza!

Kako piše "Gazeta delo sport", Juventus je spreman da ponudi Pogbi trogodišnji ugovor vrijedan 14.000.000 evra po sezoni, uz 50% manji porez na njegov dohodak, ne bi li uspjeli da ga privole ponovo u svoje redove.

Pogba bi po ovome zarađivao 14.000.000 godišnje, odnosno 42.000.000 evra tokom trajanja čitavog ugovora, ali bi Juventus zbog upola manjeg poreza plaćao ukupno 21, umjesto 28 miliona evra. Na taj način bi se ostvarila velika ušteda, jer bi Pogba iskoristio nove poreske olakšice u Italiji, ali ni to ne bi bili svi potezi Juvea.

"Bjankoneri" su spremni da se riješe i Arona Ramzija i njegovih 8.000.000 evra neto godišnje plate, a možda čak i još jednog veziste, ne bi li uštedjeli dovoljno za Pogbin dolazak.

"Gazeta" navodi da je Junajted spreman da Pogbi ponudi tih 14.000.000 evra i da je zato Juventus željan da izjednači ponudu. Velika prednost Juventusa bi bila i ta što Pogbi u Junajtedu ističe ugovor u ljeto 2022. i mogao bi da stigne kao slobodan igrač.

A ako u tome uspiju, onda bi krenuo napad na Dušana Vlahovića!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC