• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted nemoćan u gradskom derbiju: De Hea spriječio katastrofu

Autor Haris Krhalić

U najvećem derbiju 11. kola engleske Premijer lige Mančester siti je kao gost nadigrao ekipu Mančester junajted i slavio sa 2:0.

 mančester junajted mančester siti 0-2,  engleska premijer liga 11. kolo Izvor: Tanjug/AP/Dave Thompson

Junajted je u posljednje vrijeme uspio barem malo da se vrati u život. Nakon teškog poraza od Liverpula na domaćem terenu, uslijedila je pobjeda na teškom gostovanju kod Totenhema, pa bod u Bergamu u Ligi šampiona protiv Atalante, a danas novi poraz.

"Crveni đavoli" su na svom terenu bili potpuno nemoćni protiv Sitija, koji je po svim parametrima bio bolji i zasluženo slavio, a sreća domaćih je da je bio De Hea na golu jer je Španac s nekoliko čudesnih odbrana spriječio teži poraz svog tima.

Možda će vas zanimati

U sedmoj minuti Erik Bejli je postigao autogol nakon jednog ubačaja Sitija sa lijeve strane. U završnici prvog dijela Kanselo sjajno centrira, lopta prolazi i dolazi do Bernarda Silve koji je siguran za 2:0.

Napravio je određene promjene Solskjer, ali i u nastavku je njegov tim bio nemoćan. Siti je svjesno umrtvio utakmicu, te je rutinski priveo kraju.

Bili su Građani blizu i trećem golu u 81. minuti, ali je Foden pogodio stativu iako je izgledalo da će lopta u mrežu. Inače, ovaj meč su propustili Pogba i Varan s jedne te Laporta, Tores i Mendi s druge strane.

Siti je s 23 boda došao na drugo mjesto, a lider Čelzi ima dva boda više i utakmicu manje, pošto će kasnije ugostiti Barnli. Junajted ostaje petoplasirani sa 17 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC