• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted našao trenera: Samo još da smijene Solskjera

Autor Haris Krhalić

Kad već ne može Antonio Konte, onda može Ralf Rangnik.

 Mančester junajted dovodi novog trenera Izvor: Profimedia

Mančester junajted odlučio je da zadrži Olea Gunara Solskjera na klupi uprkos debaklu protiv Liverpula (0:5), potom su na trenutak uspjeli da se podignu, da bi im novu "gorku pilulu" ovog vikenda servirao Mančester siti.

Tako je ponovo postala aktuelna pozicija Norvežanina, međutim ovoga puta znamo da prvi kandidat za njegovog nasljednika Antonio Konte neće na "Old Traford". U međuvremenu je preuzeo Totenhem, a u javnosti se pojavilo još jedno novo ime pored već ranije spominjanog Zinedina Zidana.

Možda će vas zanimati

 Naime, engleski i njemački mediji spekulišu da bi Junajted mogao da dovede Ralfa Rangnika koji je "udario temelje" Hofenhajma i Lajpciga, a trenutno radi u moskovskoj Lokomotivi.

Angažovan je kao tehnički direktor, koji vuče sve konce u ovom klubu, pa je tako nedavno presudio i Marku Nikoliću. Uprkos sasvim dobrim rezultatima, Srbin je smijenjen, a na njegovo mjesto stigao je njemački trener Markus Gisdol, inače odličan prijatelj Ralfa Rangnika.

Prethodno se spekulisalo da bi Rangnik mogao na klupu Milana, zbog čega je izbio veliki raskol na "San Siru", pa je sportski direktor Zvonimir Boban dobio otkaz pošto nije podržao Stefana Piolija.

Nezvanično se spominje da je Rangnik zainteresovan za posao na "teatru snova", ali Solskjer se još ne da.

Ima veliku podršku ser Aleksa Fergusona i zaista je neobično da uprkos toliko slabim rezultatima, a velikim ulaganjima, nije smenjen, tako da je i Rangnik neizvjestan. Dobra okolnost po "crvene đavole" je što nije zaposlen kao trener, pa bi lakše mogli da dođu do Nijemca.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC