• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Portugal u problemu pred Srbiju - šestorica pod znakom pitanja!

Veliki problemi za Fernanda Santoša, pogotov u odbrani gdje mora da čuva trojicu igrača.

 šesrti igrača portugala upitno za meč protiv Srbije Izvor: MN PRESS

Srbija čeka meč generacije! Ekipa Dragana Stojkovića u posljednjem meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo igra sa Portugalom, a "Selesao" prvo mora da odigra svoj duel sa Irskom. 

Na tom meču Portugal mora da pobijedi ako želi da ima prednost na tabeli u odnosu na Srbiju i nema Fernando Santoš mogućnosti da kalkuliše. To mu pravi problem jer veliki broj prvotimaca može da propusti meč sa Srbijom. 

Čak šest igrača je pod pretnjom suspenzije ukoliko dobije žuti karton, a među njima je i najbolji strijelac Portugala u ovim kvalifikacijama iza Kristijana Ronalda Diogo Žota

Napadač Liverpula je dao četiri gola, od toga dva Srbiji i ako bude upisan u bilježnicu sudije Manzana u meču sa Irskom propustiće duel sa Srbijom. 

Komandant odbrane i kapiten Mančester sitija Ruben Dijas je takođe u opasnosti da propusti duel sa "orlovima", a njegov kolega iz odbrane Žoao Kanselo je u opasnosti ukoliko napravi neki grub start.

Defanzivci moraju da budu oprezni, pa tako i iskusni Žoze Fonte ne smije da dobije karton, a u veznom redu su pod pretnjom suspenzije Renato Sančez i Žoao Palinja. Obojica su bili važni šrafovi tima, a iako nisu uvijek starteri redovno su na terenu. 

Često su bili iks faktori ili džokeri sa klupe, tako da bi i njihov karton napravio probem. Svakako Dijego Žota, Žoao Kanselo i Ruben Dijas ostaju tri najveća imena koja su u opasnosti. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC