• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HIT! Trenirali 10 minuta pred derbi sa Junajted: Igrač otkrio zašto je Pep prekinuo trening!

Autor Nebojša Marković

Kevin de Brujne otkrio malo poznate detalje.

 pep gvardiola prekinuo trening Sitija pred utakmicu sa junajtedom Izvor: Profimedia

Fudbaleri Mančester junajteda su ove sezone doživjeli dovoljno blamaža, ali sada je stigla i još jedna "prozivka" iz redova gradskog rivala.

Kevin de Brujne je komentarisao da Mančester siti praktično nije ni trenirao pred derbi s Junajtedom u kojem su lako slavili 2:0.

Ekipa Olea Gunara Solskjera doživjela je teške poraze ove sezone, pre svih onih 0:5 protiv Liverpula na "Old Trafordu", a na tom stadionu je u subotu slavio i Siti 2:0.

No, tim Pepa Gvardiole očigledno nije morao da se posebno sprema za Kristijana Ronalda i drugove, a imajući u vidu koliko lako su slavili protiv Junajteda, čini se da je slavni stručnjak bio u pravu.

O tome je De Brujne govorio u "MIDMID" podkastu.

"Dan pred utakmicu, uglavnom imamo taktički trening, na osnovu onoga kako protivnik igrač. Pred Junajted, Pep je rekao 'Ne znamo kako će oni igrati, vidjećemo.' I prestali smo s treningom poslije otprilike 10 minuta", počeo je Belgijanac.

"Često Pep zna kako će protivnik igrati. Ovog puta nije znao, pa nije znao šta da radi. Radili smo na terenu ono što uvijek radimo, ali Pep nije znao prije meča da li će oni igrati sa pet igrača u odbrani ili sa četiri, da li će igrati 'u rombu' na sredini terena, ili sa trojicom napadača", rekao je De Brujne, suptilno "pecnuvši" Junajted.

Siti na kraju nije ni morao da posebno trenira za Junajted, pošto su slavili poslije autogola Erika Baija i pogotka Bernarda Silve, bez većeg otpora "crvenih đavola".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC