• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar se uključio uživo, pa otkrio kako je dao gol za istoriju: Udario sam je ovom mojom velikom glavom!

Autor Haris Krhalić

Evo kako je Mitrović nasmijao sve!

 srbija portugal aleksandar mitrovic izjava Izvor: YouTube/Screenshot/AmiG Show/Instagram/printscreen/nebojsa_petrovic_10

Aleksandar Mitrović je još jednom oduševio Srbiju kada je u 90. minutu meča u Lisabonu postigao gol i odveo Srbiju na Svjetsko prvenstvo.

Najbolji napadač u istoriji reprezentacije naše zemlje glavom je poslao u mrežu Ruija Patrisija centaršut Dušana Tadića, a sada se uključio u program TV Pink i odgovorio na pitanje - da li je imao više sreće ili pameti kod gola!

"Pa brate, stvarno su ti neka čudna pitanja... Stvarno si Ognjene nekad čudan i ta pitanja tvoja su jako diskutabilna", našalio se prvo sa Ognjenom Amidžićem, a onda se uozbiljio: 

"Logično da sam morao da imam i sreće i znanja. Sreće da budem na pravom mjestu u pravo vrijeme, a znanja da udarim loptu kako treba ovom mojom velikom glavom i da uđe u gol. Tako da vjerovatno i jedno i drugo", iskren je bio Mitrogol. 

Voditelja je zanimalo da li Srbija može da osvoji Svjetsko prvenstvo, ali korpulentni špic iz Smedereva nije želio da ide tako daleko.

"Prvi i najbitniji cilj je da se plasiramo tamo, treba uživati u ovim momentima. Do Svjetskog prvenstva ima još puno, kad dođe vrijeme razmišljaćemo o tome", rekao je on. 

Ipak, jasno je koliko je ambiciozan ovaj tim Srbije, pa je Mitrović istakao da će ova reprezentacija željeti svima da pomrsi račune. 

"Sigurno da idemo tamo da doguramo što više, da predstavimo svoju zemlju na što bolji način. Da igramo dobar fudbal, da igramo ofanzivan fudbal, da dominiramo, da igramo sa najvećim ekipama i da vidimo gdje smo. Idemo tamo da učinimo štetu svima. Daćemo sve od sebe da predstavimo našu zemlju na najbolji način", zaključio je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC