• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović kao Batistuta? Igrao je sa Batijem, a Dušanu APLAUDIRA - Vežite mu oči, daće gol!

Lijep opis velikog talenta i umeća srpskog napadača koji blista u dresu Fiorentine.

 Frančesko Bajano - Vlahović je kao Batistuta Izvor: Profimedia

Italija ne prestaje da priča o fenomenalnom Dušanu Vlahoviću. I kada malo utihne galama oko srpske gol-mašine, on se opet pojavi na terenu i reši meč, kao što je i prošlog vikenda odlučio utakmicu protiv Milana sa dva gola u mreži roso-nera.

Dok svi biraju riječi dok opisuju talenat i umijeće snažnog srpskog bombardera, javio se i nekadašnji igrač Fiorentine Frančesko Bajano (53), koji je igrao za Violu od 1992. do 1997. i uživo gledao još jednog čudesnog napadača na Artemiju Frankiju. Naravno, bio je to Gabrijel Omar Batistuta.

Bajano, koji je sada trener, komentarisao je u intervjuu za "Gazetu delo Sport" da li bi Vlahović mogao da se uporedi sa "Batigolom". Prema njegovom mišljenju, Dušan na jednoj stvari mora da uporno insistira da bi dostigao visine na kojima je bio nezaboravni Argentinac.

"On je i dalje daleko od Batistute, ali mora da ima veliku posvećenost, kao Bati što je imao. Njegov napredak u posljednje dvije godine je bio impresivan. Kao i Bati, on osjeća gol bez pogleda ka mreži", rekao je on.

Vlahović je ove sezone postigao 12 golova na 14 nastupa na Fiorentinu, u kojoj stasava od 2018. kada je stigao iz Partizana.

"I Batistuta i Vlahović mogu i vezanih očiju da igraju i opet bi postizali golove. Međutim, da bi dostigao Batistutin nivo, on mora da bude konstantan i da postane najbolji igrač u vrhunskom timu", dodao je Italijan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC