• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tužilac ispituje Ronaldov "tajni dogovor" sa juventusom!

Autor Mladen Šolak

Komplikuje se situacija za Juventus, a ostaje da se vidi da li će biti problema i za Kristijana Ronalda.

 Tužilac ispituje Ronaldov "tajni dogovor" sa juventusom! Izvor: Profimedia

Kao da nije bilo dovoljno to što Juventus zauzima tek sedmo mjesto na tabeli i zaostaje čak 12 bodova za Napolijem, koji je prvi na tabeli. "Stara dama" ušla je u mnogo veći problem od pozicije na tabeli, jer nadležna tijela sprovode istragu o čak 62 transfera najvećeg italijanskog kluba u periodu od 2019. do 2021.

Prema pisanju Gazete delo Sport u četvrtak, potvrđeno je da postoje sumnje i oko detalja Ronaldovog ugovora sa Torinezima. Taj list iznio je da torinski javni tužilac "češlja" Ronaldov "tajni" ugovor sa Juventusom.

Prema tvrdnjama iz Italije, prisluškivani telefonski razgovori otkrili su nadležnima da postoji 'famozni dokument koji teoretski ne bi trebalo da postoji', a koji su sklopili igrač i klub. Međutim, taj dokument još nije otkriven, a samim tim ni njegove pojedinosti.

Izvor: Profimedia

U svakom slučaju, treba naglasiti da nema ni navoda, ni optužbi da je Ronaldo prekršio bilo kakvo pravilo. Navedeno je da je Portugalac zajedno sa saigračima pristao da se odrekne značajnog dijela plate u periodu između marta i juna 2020, da bi pomogao klubu u vrijeme najveće borbe pritiv korone.

Nejasno je kako se Juventus odužio igračima za ovaj gest, a postoje navodi prema kojima je taj iznos poslužio kao "otpremnima" za Ronalda kada se ovog ljeta vratio u Mančester junajted. Ako je tako, problem bi moglo da bude što to nije prijavljeno nadležnim državnim organima.

Podsjetimo, italijanski "Il Tempo" označio je 62 sporna transfera koja su pod "lupom" vlasti, a slučaj koji je izazvao najveću pažnju u vezi je sa "trampom" Juventusa i Mančester sitija, u kojoj je Žoao Kanselo otišao u Englesku, a Danilo stigao u Italiju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC