• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miljanović pred Slobodu: Neugodni su za svakoga, mi smo favoriti, ali moramo to i dokazati!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Znaju da igraju na rezultat, a imaju i individualni kvalitet. Mi smo blagi favoriti, ali to treba da dokažemo i na terenu", rekao je trener Borca, Nemanja Miljanović.

 m:tel premijer liga bih borac sloboda najava nemanja miljanović Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Fudbaleri Borca završiće jesenju polusezonu utakmicom protiv tuzlanske Slobode u subotu od 15 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Crveno-plavi žele da se nakon remija sa Radnikom iskupe svojim navijačima i da se sa nova tri boda popnu na treće mjesto, što će zavisiti i od duela Sarajeva i Veleža na Koševu.

Možda će vas zanimati

 "Dolazi zadnja utakmica ovog dijela prvenstva. Igramo kući protiv Slobode, ekipe koja je od početka do kraja ovog dijela prvenstva u vrhu tabele. Jako dobra ekipa, kompaktna imaju defanzivnu igru, to im je jedno od jačih oružja. Poslije Zrinjskog su ekipa koja je primila najmanje golova, a imaju i individualni kvalitet. Očekuje nas teška utakmica protiv nezgodnog protivnika, ali igramo kod kuće i naš cilj su tri boda. Za nas bi pobjeda bila zadovoljavajući rtezultat, da se primaknemo trećem mjestu, što će zavisiti i od utakmice Veleža i Sarajeva. Nadamo se da tu Velež može da otkine Sarajevu", rekao je trener Borca Nemanja Miljanović.

Njegovu ekipu očekuje duel sa protivnikom kojeg nije pobijedila na posljednje tri međusobna duela. Posljednja dva završena su neriješenim rezultatom, a prvi meč prošle sezone Sloboda je dobila rezultatom 1:0.

"Sloboda je neugodan protivnik svakoj ekipi, pogotovo ove sezone, a i zadnji dio prethodne, otkad je trener Žižović. Zadnje četiri utakmice protiv Širokog 0:0, pa Velež 1:1 gdje su dva boda izgubili u zadnjoj minuti, nakon toga 1:0 na Koševo isto u posljednjim minutama su primili gol i sa Željom su igrali 1:1. Sami rezultati govore da je jako nezgodan protivnik, znaju da igraju na rezultat, a imaju i individualni kvalitet. Tu su Husejinović, Beganović, Veselinović. Kompaktna akipa koja igra dobro ofanzivno I defanzivno. Blagi smo favoriti, ali to treba dokazati na terenu", rekao je Miljanović.

Borac bez Jovanovića i Vukmanovića

"Ne možemo da računamo na Jovanovića I Vukmanovića koji su povrijeđeni. Imamo još Molsa koji zbog povrede neće moći da nastupi. Mols se povrijedio na prošloj utakmici, manja povreda, ali nećemo ništa da rizikujemo na ovom terenu".

Fudbaleri Borca na prošlom meču sa Tuzlacima uspjeli su da naprave inisijativu i nekoliko dobrih šansi tek u drugom poluvremenu. Miljanović kaže da Žižovićeva ekipa ima slabosti, ali ne želi da ih otkriva.

“Moramo imati u obziru da su oni tada dosta rano ostali bez igrača i imali smo igrača više drugo poluvrijeme. Ne bih o slabostima otvoreno, to bih sačuvao za nas. Imaju slabosti, nedostaje im i štoper, ali su jedna od kvalitetnijih ekipa uz Zrinjski u ligi”, rekao je Miljanović.

M:TEL PREMIJER LIGA BiH, 19. KOLO

Petak
Zrinjski - Leotar (18.00)

Subota
Posušje - Rudar Prijedor (13.00)
Sarajevo - Velež (13.00)
Borac - Sloboda (15.00)

Nedjelja
Tuzla siti - Radnik (15.00)
Željezničar - Široki Brijeg (15.00)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC