• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je diplomski rad generacije! Stanković hrabri momke: Šta god da se desi - MI smo pobjednici! Ali, rekoh igračima...

Autor Haris Krhalić

Dejan Stanković bio je raspoložen pred meč Zvezde i Brage.

 stanković o utakmici sa bragom Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je odradila poslednji trening u Beogradu i spremna je za put u Portugal. Tamo je u četvrtak od 21 čas očekuje možda i najvažniji duel ove jeseni!

U meču sa Bragom direktno se odlučuje o tome da li će Zvezda u nokaut fazu Lige Evrope biti odmah u osmini finala ili šesnaestini, dok i daje može da zavši i u Konfrencijskoj ligi, ako bude trećeplasirana. Naravno, o tome se u ovom trenutku i ne razmišlja, fokus je na tri boda i prvom mjestu.

Možda će vas zanimati

 "Ovo je jedan diplomski rad poslije skoro dvije godine rada i zajedničkog napretka, dobrih utakmica, trofeja... Pokušavam da predočim momcima da jednom utakmicom možemo da uđemo u osminu finala. To je kao da smo sad u šesnaestini finala. Onako kako spremamo utakmicu ne želim da budem podređen od starta, kada to bude trebalo, kao i ovdje u Beogradu, gledaćemo da svi zajedno budemo u stavu, ali želim da budemo opasni, više sa loptom nego bez nje. Ovo je lijepa i jedna od najvažnijih utakmica ove generacije", rekao je Stanković.

Poručio je da njegova ekipa mora da bude strpljiva kada je u pitanju posjed lopte, pa kada je iza lopte i mora da "pati" da to bude zajednički, svi za jednoga - jedan za sve.

"Braga igra odlčno, promijeili su odnos, nisu ista ekipa kao prije dva mjeseca i posao će nam biti teži, ali se nećemo predati. Poštujemo ih, znamo njihove vrline i mane", rekao je Stanković i potom zaključio:

"Šta god da se desi, mi smo pobjednici, ali da ne ispuštamo ovakvu šansu".

Stanković je odgovorio i na pitanje o odlasku, poručivši da ostaje u Crvenoj zvezdi i da su to sve samo spekulacije, dok je dodao i da već zna sastav tima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC