• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odloženo - Totenhem nema dovoljno igrača za utakmicu!

Veliki problem za italijanskog trenera, a ovo neće biti jedina njihova odložena utakmica. Moraće da pomeraju i prvenstvene mečeve...

 odgođena utakmica totenhem ren  Izvor: Profimedia

Grupna faza Konferencijske lige neće se završiti u četvrtak uveče, kako je ranije planirano.

Razlog za to je odlaganje meča 6. kola između Totenhema i Rena, a engleski tim tražio je pomjeranje susreta zbog ogromnih problema sa korona virusom. Prethodnih dana virus je stigao u trening centar i napravio haos u igračkom kadru i stručnom štabu Antonija Kontea.

Možda će vas zanimati

 Po prvim informacijama iz Engleske zaraženo je šest igrača uz dva člana stručnog štaba, a broj pozitivnih testova se u toku jučerašnjeg dana popeo na 13! Taj broj je vjerovatno i veći jer su fudbaleri bili u stalnom kontaktu sa svojim kolegama koji imaju pozitivne testove.

Zbog toga je na knferenciji za štampu ludio Antonio Konte, ali nije mogao da uradi ništa.

Tim iz Londona do poslednjeg trenutka pripremao se za susret protiv francuskog predstavnika kao da će se on odigrati. Čak su i u srijedu održali treninge, nadajući se da će moći da prijave za utakmicu barem 13 igrača - kao što kažu pravila UEFA.

Umjesto toga dobili su odlaganje i veliki problem za zgusnut kalendar...

Podsjećamo, Totenhemu ovaj meč ima veliki takmičarski značaj jer ukoliko ne savladaju predstavnika Francuske Vitese može to da iskoristi i sa druge pozicije ode u nokaut fazu Konferencijske lige. Bila bi to katastrofa za engleskog predstavnika.

Ovaj meč, po pravilima UEFA, mora da bude odigran do 31. decembra 2021. godine. To je krajnji rok, a vidjećemo kako će se klubovi dogovoriti oko naknadnog termina susreta.

Pretpostavlja se da će zbog brojnih pozitivnih testova koje su igrači londonskog tima dobili prethodnih dana Totenhem tražiti odlaganje i nekih mečeva u Premijer ligi. Njima slijede gostovanja Brajtonu i Lesteru, a zatim i meč na svom terenu protiv Liverpula, a sve tri utakmice zakazane su u narednih 10 dana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC