• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ustaću i otići iz studija ako ga još jednom uporedite s njim!

Holanđanin baš ne da na sunarodnika...

 Van der Vart napustiću studio ako još jednom uporedite Vernera i Van Persija Izvor: Profimedia/Twitter/@TheEuropeanLad/Printscreen

Čelsi je odbranu trofeja u Ligi šampiona nastavio protekle srijede, kada su u spektakularnom meču protiv Zenita remizirali 3:3 i ostali bez prvog mjesta u grupi.

Ipak, tokom tog susreta, proslavljeni bivši fudbaler Rafael van der Vart pobjesnio je zbog konstatacije o jednom fudbaleru Čelsija.

"Plavci" su zbog kiksa u Sankt Peterburgu prepustili prvo mjesto u grupi Juventusu, pa će na žrijebu osmine finala oni biti nepovlašćena ekipa.

Na tom meču, Čelsi je predvodio Timo Verner sa dva gola i jednom asistencijom, čime je bio igrač utakmice. U holandskoj emisiji "Ziggo Sport", voditelj programa je Van der Varta iznervirao upravo konstatacijom o Verneru.

On je drugi pogodak Nijemca uporedio sa golovima kakve je nekad postizao Robin van Persi, nekadašnji saigrač Van der Varta u reprezentaciji Holandije. I bivšeg fudbalera je to baš iznerviralo.

"Ako još jednom uporedite Vernera s Van Persijem, ustaću i napustiću studio", zaprijetio je Van der Vart voditelju u toj zanimljivoj situaciji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC