• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Braga je najbolja u grupi, penal za Zvezdu nije postojao: Trener Brage bijesan na sudije, smatra da su oštećeni!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Karlos Karvaljal je prije svega komentarisao suđenje nakon meča Zvezde i Brage.

 Trener-Brage-o-sudjenju-protiv-Zvezde Izvor: Profimedia/Gonçalo Delgado/Global Images/Sipa USA

Crvena zvezda je remizirala protiv Brage i sa tim rezultatom kao prva prošla grupnu fazu Lige Evrope, što znači da je već u osmini finala tog takmičenja i može strpljivo da čeka žrijeb.

Utakmica je bila puna naboja, dramatično je bilo posebno u samoj završnici kada je Milan Borjan "skinuo" zicer Brage, ali je na kraju uslijedilo sasvim zasluženo radovanje Dejana Stankovića i njegovih igrača. Poručio je da je to najveći uspjeh kluba još od Barija, ali ako pitate trenera domaćina Karlosa Karvaljala - čućete drugačiji komentar.

Karvaljal u dvije utakmice protiv Zvezde nije uspio da upiše pobjedu (1:2, 1:1), a krivicu za rezultat u "kamenolomu" našao je u sudiji, pošto smatra da je Marko Gvida odgovoran što se nisu domogli prvog mjesta u grupi.

"Sudijska ekipa je bila suviše popustljiva u odnosu na faulove nad našim igračima. Mogli smo i ranije da dobijemo penal. Moji igrači su se stoički borili, naporno radili, stav je bio fantastičan. Željeli smo prvo mjesto, ali ovako ćemo se nadmetati sa timovima iz Lige šampiona što je dobro za nas. Možemo da izvučemo Sevilju koju smo već pobjeđivali, Barselonu, Dortmund, Lajpcig... Spektakularno. Biće sjajnih utakmica i računajte na Bragu da će se takmičiti i donijeti poene za plasman Portugala", rekao je Karvaljal, pa podvukao:

"Smatram da je Braga bila najbolji tim u ovoj grupi".

Osvrnuo se Karvaljal i na dosuđen penal nad Radovanom Pankovim, kada je dobio lakat u lice, a Aleksandar Katai sa "kreča" donio bod Zvezdi bod za prolaz u osminu finala.

"Obično ne komentarišem suđenje, ali... Obično su portugalske sudije meta kritika, ali večerašnje suđenje je bilo takvo da su mi nedostajali portugalski arbitri. Bili su previše tolerantni za neke stvari. Pritom nije bilo razloga da se dosudi penal za Zvezdu. Osjećao sam da je teren nagnut na jednu stranu od početka" poručio je portugalski trener.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC