• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pet godina pokazujemo moć" Terzić nazdravio šampanjcem: Pobjeđujemo bogatije, moramo i da budemo šampioni Srbije!

Autor Haris Krhalić

Generalni direktor Crvene zvezde nakon plasmana u osminu finala čestitao ekipi za nevjerovatnih pet godina.

 zvezdan terzic izjava nakon plasmana u osminu finala Izvor: Promo/FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je među 16 najboljih klubova Lige Evrope. Zahvaljujući remiju protiv Brage, uz "nulu" Ludogoreca i Mitjilanda, prvak Srbije je kao prvoplasirani prošao grupnu fazu.

To sa sobom donosi direktan plasman u osminu finala i preskakanje runde u kojoj su ozbiljni rivali iz Lige šampiona, pa ne čudi što je Dejan Stanković burno proslavio ovaj uspjeh. Poručio je da je to najveći uspjeh još od Barija, a sa njim se u toj ocjeni složio i Zvezdan Terzić.

Možda će vas zanimati

 Generalni direktor Crvene zvezde je uz šampanjac sa saradnicima proslavio veličanstven uspjeh Crvene zvezde, pa u izjavi za zvanični sajt kluba da žele da nastave u istom ritmu i sljedećih godina.

"Čestitam igracima, stručnom štabu, treneru Stankoviću, svim zaposlenima u klubu kao i našim navijačima. Svi su dali sve od sebe da Crvena zvezda ostvari još jedan istorijski uspjeh i da ovo bude noć koja će se dugo pamtiti. Zvezda je još jednom pokazala da je velika, a ovo je nastavak sjajnog niza iz prethodnih sezona kada smo pokazali da smo i više nego konkurentni na evropskom nivou", rekao je Terzić i dodao:

"Najteže u životu je ponavljati uspjehe, a mi to uspjevamo iz godine u godinu. Večeras smo napravili možda i najveći uspjeh još od 1991. godine kada smo postali evropski i svjetski prvaci. Zvezda iz sezone u sezonu pokazuje svu svoju snagu i moć. Već petu godinu zaredom igramo grupnu fazu UEFA takmičenja, pobjeđujemo bogatije od sebe i rastemo kao klub. Bili smo 210. na UEFA ranking listi kad smo krenuli 2014, a danas smo 35".

Izvor: Promo/FK Crvena zvezda

Ne želi da se zaustavi na ovome generalni direktor Zvezde i poručuje da će biti još ispisivanja istorije.

"Napravili smo nevjerovatne rezultate u kontinuitetu i nastavićemo ovim trendom i dalje. Vjerujem da su navijači ponosni na ovaj uspjeh i siguran sam da će dugo pamtiti ovo veče. Večeras slavimo, od sutra se već okrećemo domaćem prvenstvu. Moramo biti šampioni, po peti put zaredom", zaključio je Terzić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC