• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić poručio - bar tri nova igrača u Zvezdi od zime: Šteta da ga ne dovedemo za džabe, a igra Ligu šampiona!

Autor Haris Krhalić

Crvena zvezda u nastavak sezone ulazi jača za Ohija, na pripremama će se pojaviti Mustafa, a ideja je i Danilo Arboleda iz Šerifa.

 zvezdan terzić o o pojačanjima Izvor: Promo/FK Crvena zvezda

Crvena zvezda se plasirala u osminu finala Lige Evrope, a jutro poslije velike euforije u Portugalu vrijeme je za sabiranje utisaka i pravljenje planova za zimu.

Tako je generalni direktor Zvezdan Terzić poslije meča sa Bragom (1:1) poručio da je Dejan Stanković napravio najveći uspjeh sa crveno-bijelima još od Barija i Tokija, dodavši danas po sletanju u Beograd da su svi u klubu svjesni slabih tačaka u timu i da će to ubrzo biti riješeno.

Možda će vas zanimati

"Svjesni smo da smo podigli ljestvicu očekivanja i ono što planiramo, a to je konstantno igranje u grupnoj fazi LŠ, znači da moramo još da se pojačamo", rekao je Terzić novinarima na aerodromu, pa potom dodao:

"Nedostaje nam brzina i hitrina, ovoj ekipi fali svježe krvi. Zvezda kao klub napreduje i svjesni smo da moramo da dovodimo još bolje igrače. Veliki dio posla smo odradili ostankom Dejana Stankovića, on će moći da se fokusira na Zvezdu, kao i igrači. Imamo dvije-tri pozicije gdje želimo da se pojačamo. Već je potpisan špic Ohi, za desetak dana dolazi u Beograd da izabere stan. Imamo još par pozicija gdje su nam potrebni brži igrači. Zvezda će u perspektivi biti bolja i moćnija nego što je bila u prethodnom periodu, i to je normalno".

Terzić je rekao da trenutno razmišlja samo o preostale dvije utakmice u prvenstvu, protiv Radnika i TSC-a, dodavši da Zvezda mora da osvoji šampionsku titulu jer, kako kaže direktor crveno-bijelih, trenutno je bolji tim od Partizana.

Ipak, nije da se ne misli i o timu za proljećni dio sezone...

"Mustafa će vjerovatno biti priključen pripremama, od njega zavisi da li će se izboriti da ostane sa timom. Dobiće šansu, zaslužio je da se nađe na spisku putnika za pripreme. Arboleda - da! Pregovaramo sa njim. Mislim da je šteta ispustiti jednog takvog igrača koji je igrao na visokom nivou u Ligi šampiona. A dolazi za džabe, jer mu je istekao ugovor. Vidjećemo u narednom periodu šta ćemo. Skautirali smo dosta igrača kojima ističu ugovori sada ili za šest mjeseci. Svjesni smo da ono što nama treba, a to je dobro, kvalitetno, brzo i mlado, da to mnogo košta. To prevazilazi finansijske mogućnosti Zvezde. A opet, moramo investirati ako želimo da igramo u Ligu šampiona", rekao je Terzić.

Poručio je i da će Zvezda u januaru morati da prodaje, ali da neće to biti nosioci. Takođe, potvrdio je još jednom da Stanković ne mrda sa "Marakane" ove zime.

"Ne bih govorio o tome koliko je bilo teško zadržati Stankovića. To je iza nas, okrećemo se onome što smo planirali u narednom periodu. Sve će biti lakše sa Stankovćem na klupi. Ogromno hvala i njemu i igračima. Malo ko je vjerovao poslije žrijeba, kada smo dobili grupu, da možemo da budemo prvi u grupi. Mi smo vjerovali i ostvarili smo plan...", zaključio je Terzić u razgovoru sa novinarima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC