• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Miljanović definitivno ostaje trener Borca na proljeće! 

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Potpredsjednik Borca Bogoljub Zeljković potvrdio je za MONDO da će aktuelni kormilar crveno-plavih Nemanja Miljanović voditi banjalučki tim i u proljećnom dijelu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 CSC_0295.JPG Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Spekulacije u javnosti o smjeni Nemanje Miljanovića i imenovanju nekadašnjeg stratega Borca, Zrinjskog i Sarajeva Vinka Marinovića demantovao je drugi čovjek banjalučkog kluba i istakao da će Miljanović ostati šef struke i u drugom dijelu sezone.

"Napravili smo analizu rada trenera Miljanovića, koji je došao u dosta nezgodnom trenutku (Borac je bio posljednji) i na kraju polusezone osvojio treće mjesto na tabeli koje vodi u Evropu. Naravno, da klub s takvim renomeom nije zadovoljan jer uvijek težimo najvišem plasmanu, ali kad se sve objektivno sagleda, dobro je završena polusezona. Zaključili smo zajednički da je Miljanović napravio dobar posao i ostaće definitivno trener i u proljećnom dijelu", rekao je zeljković za naš portal.

Prema njegovim riječima, pominjani treneri u medijima kao njegovi potencijalni nasljednici na klupi banjalučkog kluba nisu istiniti.

"S bilo kojim trenerom (najčešće je pominjan Vinko Marinović i Tomislav Ivković) nisu vođeni nikakvi zvanični pregovori od strane našeg kluba".

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Zeljković se takođe osvrnuo i na produžetak saradnje sa kapitenom Banjalučana Goranom Zakarićem, kojem ističe ugovor u januaru.

"Imali smo nekoliko sastanaka sa kapitenom, želimo da ostane na Gradskom stadionu i ponudili smo mu novi ugovor. Dogovorili smo se da ga sačekamo do zakazane prozivke 10. januara. Ukoliko ne pronađe neki inostrani angažman, on će sigurno ostati u našem klubu".

Takođe, potvrdio je da Borac pregovora sa nekoliko pojačanja za proljećni dio, ali dok posao ne bude okončan neće izlaziti u javnost s konkretnim imenima.

"Intenzivno radimo na tom pitanju, ali naravno iz razumljivih razloga nećemo izlaziti u javnost dok ne bude završeno", zaključio je potpredsjednik Borca.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC