• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvanično: Leotar otpustio Branislava Krunića, poznato i ko će ga naslijediti na klupi Trebinjaca

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Loši rezultati u jesenjem dijelu sezone u m:tel Premijer ligi BiH, a naročito u drugom dijelu polusezone, koštali su posla 42-godišnjeg Krunića, koji tako nakon šest mjeseci napušta kormilo hercegovačkog kluba.

 branislav krunić otkaz u leotaru, mijenjaju ga damjan ratković i miodrag bodiroga Izvor: MONDO/Sport1/Sanel Konjhodžić

Branislav Krunić od danas zvanično više nije trener trebinjskog Leotara.

Loši rezultati u jesenjem dijelu sezone u m:tel Premijer ligi BiH, a naročito u drugom dijelu polusezone, koštali su posla 42-godišnjeg Krunića, koji tako nakon šest mjeseci napušta kormilo prvog šampiona BiH.

Možda će vas zanimati

"Upravni odbor Fudbalskog kluba Leotar donio je jednoglasnu odluku da raskine saradnju sa trenerom Branislavom Кrunićem i njegovim stručnim štabom. Analizirajući rezultate u jesenjoj polusezoni, a naročito u posljednjih sedam kola, gdje je Leotar osvojio samo dva od moguća 24 boda, uz evidentno lošije igre nego u prvom dijelu prvenstva, upravni odbor je donio ovu odluku.

U narednom periodu, prvi tim će predvoditi Damjan Ratković i Miodrag Bodiroga, koji odlično poznaju situaciju u klubu i među igračkim kadrom, a do sada su radili u omladinskoj školi Кluba", saopštio je klub sa "Polica".

Krunić je na klupu Leotara sjeo proteklog ljeta umjesto Olega Ćurića, kada je postalo jasno da će Trebinjci u m:tel Premijer ligi BiH zamijeniti Krupu, koja je zbog finansijskih problema odustala od takmičenja.

Do sada je s klupe vodio banjalučki Željezničar, u kojem je okončao karijeru, zatim Krupu i Borac, prije nego što je u junu tekuće godine stigao na "Police".

Hercegovački tim iza sebe ima poprilično lošu polusezonu. Povratnik u bh. elitu na 19 utakmica ostvario je po četiri pobjede i remija, uz čak 11 poraza, što je bilo dovoljno tek za pretposljednju poziciju na zimskoj pauzi.

Trebinjce na proljeće očekuje velika borba za opstanak u društvu najboljih bh. klubova.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC