• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar pogodio prečku, Fulam mjesec dana nije pobijedio: Prvo mjesto je tu, ali tu su i problemi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Fulam nedjeljama ne uspijeva da trijumfuje.

 fulam nije pobijedio mjesec dana u čempionšipu Izvor: Profimedia

Prošlo je okruglo mjesec dana od kada je Fulam posljednji put pobijedio i taj niz traje već pet utakmica. Zaključno sa porazom od Šefild junajteda u ponedjeljak uveče (0:1), ekipa Portugalca Marka Silve propustila je veliki broj šansi da se "odlijepi" na vrhu tabele Čempionšipa.

Na "Krejven kotidžu" momenat odluke dogodio se u četvrtom minutu, kada je mladi Iliman Ndiaje zatresao mrežu Fulama za konačnih 0:1 - i to nakon što je vukao loptu sa svoje polovine. Srpski golgeter i prvi strijelac lige Aleksandar Mitrović imao je veliku šansu da poništi tu prednost u sudijskoj nadoknadi, ali je pogodo prečku.

Možda će vas zanimati

Sa 22 pogotka u dosadašnje 22 utakmice, Mitar svakako radi šta je do njega da se Fulam što prije vrati u Premijer ligu, ali je njegov tim očigledno u velikom problemu sa efikasnošću kada Srbin ne postiže golove.

"Bilo je ovo frustirajuće veče za nas", rekao je poslije utakmice Marko Silva. "Ako analizirate priike koje su stvorili i koje smo mi napravili, vidite da nije trebalo da izgubimo. Imali smo dvije šanse da pogodimo, oni su dali taj jedan gol i ne mogu da se sjetim druge prilike. Ipak, sve u svemu imali smo razočaravajući nastup i nismo igrali ni izbliza dobro kako bi trebalo da odigramo za pobjedu. Poslije primljenog gola imali smo manje samopouzdanja, ali u tim momentima moramo da pokažemo zašto smo na vrhu tabele i da imamo karakter. Naravno da sam razočaran", dodao je on nakon meča.

U poslednjih mjesec dana, Fulam je odigrao neriješeno protiv Derbi Kauntija (0:0), Prestona (1:1), Bornmuta (1:1) i Lutona (1:1), u prošlom kolu, u kojem se Mitrović upisao u strijelce. Međutim, bez njegovih pogodaka stvari stoje jako teško.

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC