• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrao za Real, sada je ofarban u plavo i promašuje nemoguće! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Džejms Rodrigez je svojevremeno bio velika zvijezda svjetskog fudbala i jedan od najboljih igrača Mundijala 2014. godine.

 Džejms Rodrigez nevjerovatan promašaj Izvor: Twitter/Printscreen/@jamesdrodriguez

Mjesecima se pravio lud i odbijao da igra za Everton kako bi se ga engleski klub pustio da promijeni sredinu, a sada je u Kataru bruka kao nikada u kariejri. Džejms Rodrigez (30) trenutno nastupa za Al-Rajan u Kataru, a tamo je sa novim imidžom promašio nemoguće.

Kolumbijski fudbaler od prije nekoliko sedmica ofarban je u neobičnu nijansu plave boje, a ovog puta je pažnju na sebe skrenuo velikim promašajem. Sa samo nekoliko metara udaljenosti, iz izgledne pozicije, nije uspio da pogodi gol.

Očigledno baš i nije fokusiran na fudbal u ovom periodu svoje karijere...

Na nekom od prethodnih mečeva namerno je pravio scenu kako bi bio isključen jer nije želio više da bude na terenu, a sada se navijači na društvenim mrežama podsmijavaju njegovom novom potezu.

Ovako sada izgleda Džejms Rodrigez:

Iako bi na vrhuncu karijere lako davao golove iz ovih situacija, sada je djelovao potpuno dekoncentrisano i nezainteresovano. Vidi se da u fudbalu ne uživa, a za to su možda krive i mučne godine koje je proveo u Real Madridu.

On je kao zvijezda svetskog fudbala u nastajanju prvo iz Porta prešao u Monako, a zatim 2014. u Real Madrid. Usledile su godine mučenja, dvogodišnja pozajmica u Bajern Minhen i transfer u Everton, gdje ni Karlo Anćeloti nije uspio da mu oživi karijeru.

Pogledajte njegov promašaj:

Posljednjih mjeseci Džejms je daleko poznatiji po skandalima nego po fudbalu, ali njemu ni ranije nije bilo strano da se nađe na naslovnim stranama tabloida. U jednu od takvih priča spada i avantura koju je imao sa porno glumicom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC