• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši igrač Liverpula se šokirao - "Bila je prelijepa i nasmijala mi se": Htio da je vodi na piće, pa saznao čija je!

Autor Haris Krhalić

Saigrači su mu se smijali jer je planirao da smuva devojku koja je već imala dečka.

 Krauč pozvao Ćabijevu djevojku na kafu Izvor: Profimedia/Instagram/nagore.aranburu/printscreen

Nekadašnji engleski fudbaler Piter Krauč važi za veoma duhovitog čovjeka, a njegovim komentarima navijači se često oduševe. Ovog puta nije pokušao da ispadne smiješan, samo je ispričao anegdotu iz igračkih dana - kada mu se smijala čitava svlačionica Liverpula!

Ova situacija desila se još davno, kada je Piter Krauč tek stigao u redove velikana. Bilo je to u ljeto 2005. godine, a prvih nekoliko mjeseci živio je u hotleu jer je tražio kuću koju će kupiti za sebe.

Možda će vas zanimati

Na recepciji hotela upoznao je prelijepu devojku koja mu se osmjehnula, pa je on to shvatio na specifičan način. Poželio je da je pozove na piće, zatim čitavu situaciju ispričao saigraču Džejmiju Karageru, a pod uticajem iskusnog defanzivca i ostalim fudbalerima. Tada je postao žrtva!

Ovako izgleda devojka koja je privkla pažnju Pitera Krauča:

"Na recepciji sam vidio devojku koja je bila prelijepa i nisam mogao da verujem da me je pogledala i nasmijala mi se. Otišao sam na trening i Karageru rekao koliko je prelijepa i mislio sam da imam šanse kod nje i da treba da je pozovem na piće", ispričao je Piter Krauč.

Sve bi bilo u redu da je djevojka koju je primjetio bila je recepcionarka. Zapravo, radilo se o Nagore Aranburu, tadašnjoj devojci Ćabija Alonsa, sa kojim je Piter postao saigrač.

"Karager je pozvao nekoliko starijih igrača i kada sam im to ponovio, svi su počeli da se smiju. Ispostavilo se da je ona bila na recepciji samo kako bi uvježbala engleski jezik, koji joj nije bio dobar. Srećom, Ćabi mi to nikada nije zamjerio", dodao je Krauč.

Vezu svog nekadašnjeg kolege nije pokvario, a Ćabi i Nagore su zajedno i više od deceniju i po kasnije. I Piter, koji je isticao da bi bio nevin da nije fudbaler, uspio je da nađe svoju srodnu dušu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC