• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osam godina je spavao sa ženom svog brata: 10 fudbalera koji su vrali supruge - jurili prostitutke i djevojke saigrača!

Autor Dragan Šutvić

Svi ovi poznati fudbaleri su tokom svojih karijera bili poznati i po dešavanjima u njihovim privatnim životima.

 fudbaleri koji su varali svoje žene Izvor: Profimedia/MN Press/Instagramtoniterry26/Printscreen

Mnogi fudbaleri tokom karijera obožavaju da govore kako obožavaju klub za koji igraju, ljube njegov grb kad postignu gol i zaklinju im se na vernost.

I mada smo često viđali da ta vjernost i nije baš tako iskrena, neki fudbaleri su postali nadaleko poznati i po tome što nisu bili vjerni svojim suprugama. Pred vama su 10 fudbalera o čijim prevarama se dugo pričalo!

Naravno, neki od najpoznatijih primjera otkriveni su u Engleskoj, gdje su tamošnji tabloidi uspijevali da saznaju neke vrlo živopisne priče...

RAJAN GIGS

Jedan od najpoznatijih primjera je Rajan Gigs, legenda Mančester junajteda. On jeste bio vjeran "crvenim đavolima" tokom čitave njegove karijere, ali nije mogao da bude vjeran Stejsi Kuk, svojoj tadašnjoj supruzi.

Gigs je zgrozio čitavu javnost kada se saznalo da je tokom osam godina varao ženu sa Natašom, suprugom njegovog rođenog brata Rodrija! Da sve bude luđe, Nataša je sama sve otkrila britanskim medijima 2011. godine i to kada je čula da se Rajan "zabavlja" i sa rijaliti zvijezdom Imogen Tomas. Tako je Gigs u jednom trenutku bio u vezi sa tri žene, a od supruge Stejsi se rastao. Oni zajedno imaju dvoje djece, a britanski mediji su tvrdili da ga je razvod koštao 40.000.000 funti.

Rajan Gigs i Stejsi Kuk
Izvor: Profimedia

DŽON TERI

I Džon Teri je 2010. godine imao aferu. On je suprugu Toni Pul prevario sa Vanesom Perončelo, koja je tada bila u vezi s njegovim saigračem iz Čelsija Vejnom Bridžom.

Ovo je jedna od najpoznatijih priča o prevarama u svijetu fudbala, a zbog skandala je izgubio kapitensku traku u reprezentaciji Engleske. Vanesi je navodno platio za pobačaj, a onda i dan-danas poriče da mu je bila ljubavnica. Inače, Toni je Teriju sve oprostila i dalje su u braku. Ovo je Toni Teri:

VEJN RUNI

Još jedna legenda Mančester junajteda je poznata po prevari. On je još 2004. uhvaćen u skandalu sa prostitutkama, a nakon što mu je supruga Kolin oprostila, britanski mediji su otkrivali da se njegovi odlasci drugim ženama tu nisu završili.

Mediji tvrde da je Runi svoju ženu varao i tokom njene trudnoće, a njih dvoje imaju četvoricu sinova i u braku su od 2008. godine.

TJERI ANRI

Tjeri Anri je 2003. godine oženio englesku manekenku Kler Meri, ali taj brak nije dugo trajao. Legenda Arsenala je već 2007. potpisala razvod, a kao razlog za to pripisivalo se nevjerstvo Francuza.

Britanski tabloidi su pisali da je Anri prevario Kler sa Sejdi Hjulet, a navodno je tokom razvoda izgubio skoro 10.000.000 evra koje je morao da plati svojoj dotadašnjoj supruzi.

MIHAEL BALAK

Mihael Balak je sljedeći na listi, a prvi od dvojice koji se na njoj nalazi zbog optužbi bivšeg njemačkog fudbalera Kristijana Lela. Balak je 2008. oženio Simone Lambe, dugogodišnju djevojku sa kojom je dobio troje djece.

Ipak, već 2012. su se razveli, nakon što je Lel optužio Balaka da je spavao s njegovom djevojkom Danijelom Auman.

MESUT OZIL

I Mesut Ozil je bio optužen od strane Lela, fudbalera sa kojim je svojevremeno bio saigrač. Ozil je bio u vezi sa njemačkom pevačicom Mendi Kapristo, a u to vrijeme, Lel ga je optužio za nevjerstvo.

"Mesut je iskoristio svoju slavu i ugurao se u našu vezu. To nije u redu", pričao je Lel za "Bild". Ozil nikad nije potvrdio te priče, već je samo prijetio tužbom ukoliko bude bilo potrebe... Ovo je Mendi Kapristo koju je Ozil navodno prevario:

EŠLI KOL

Još jedna zvijezda Premijer lige nije uspjela da odoli neverstvu. Ešli Kol je svojevremeno prevario pjevačicu Šeril Kol, koju je varao sa čak tri žene.

Šeril mu je isprva oprostila, ali njihov brak nije potrajao, pa je 2010. pevačica podnijela zahtjev za razvod. Ovo je Šeril Kol:

PATRIS EVRA

Mančester junajted ponovo "vodi" na ovoj listi, pošto se poslije Gigsa i Runija na njoj nalazi i Patris Evra. Francuz je danas poznat po svojim ludim video snimcima na društvenim mrežama, a 2013. je bio poznat po nečem drugom.

Evra je 2007. oženio Sandru, dugogodišnju djevojku, da bi se šest godina kasnije saznalo za aferu sa Karlom Hau, "plejboj" modelom koja je tvrdila da joj je Francuz narednog jutra platio za njihove odnose.

FRANK RIBERI

Frank Riberi je poznat po jednom vrlo ružnom skandalu. On je svojevremeno prešao u islam zbog svoje supruge Vahibe, ali 2010. godine je bilo otkriveno da je zajedno s kolegama iz reprezentacije Francuske spavao s prostitutkom koja tada još nije imala ni 18 godina.

Riberi s Vahibom ima dvije ćerke i sina i ostali su zajedno uprkos takvom skandalu.

OLIVER KAN

Izvor: MN PRESS

Na kraju, njemačka legenda Oliver Kan. Njegova priča stara je skoro 20 godina, kada je Kan šokirao javnost davne 2003. ostavivši suprugu Simonu u osmom mjesecu trudnoće.

Kan je to uradio zbog veze sa tada 21-godišnjom Verenom Kert. Ipak, ni to nije potrajalo, pa se Kan vratio bivšoj supruzi Simoni, da bi se ponovo rastali 2009. Dvije godine kasnije, Kan je sa novom djevojkom dobio sina...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC