• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova sportska tragedija! Preminuo fudbaler (25): Srušio se na treningu, njegovo srce nije izdržalo!

Autor Dragan Šutvić

Defanzivac drugoligaša u Gvatemali pao je na treningu pred drugi dio sezone.

 preminuo fudbaler iz gvatemale srčani udar Izvor: Instagram/printscreen/marcosmenaldo4

Tužne sportske vijesti posljednjih nedjelja stižu sa svih strana svijeta - ovoga puta u pitanju je smrt fudbalera u Gvatemali. Markos Menaldo (25) preminuo je nakon srčanog udara koji se dogodio na treningu njegovog tima.

Bilo je to u sklopu priprema za drugi dio sezone u drugoj ligi, a Markos se požalio klupskim ljekarima da se ne osjeća najbolje.

Na licu mjesta mu je ukazana pomoć, ali je defanzivac Deportivo Markensea preminuo u bolnici gdje je za uzrok smrti konstatovan srčani udar. Ovo je jedan u nizu velikih tragedija koje su se u posljednje vrijeme dogodile na fudbalskom terenu.

Markus je bio je obožavan od strane navijača:

Kako prenose lokalni mediji, Markos Menaldo kolabirao je tokom treninga, a klupski ljekari izvršili su reanimaciju. Ipak, njegovo srce nije izdržalo.

Momak koji je nastupao na mestu štopera veći dio karijere proveo je u španskim niželigašima, a od 2018. godine ponovo je igrao za Deportivo Markense. Sa tim timom je bilježio dobre rezultate u prvom dijelu sezone i cilj ekipe je bio plasman u elitu tokom nastavka.

Ovo je samo jedna u nizu tragedija koje su se dogodile u svetu fudbala. Kao da je sve krenulo od Kristijana Eriksena koji je kolabirao na Evropskom prvenstvu, a sada želi da se vrati fudbalu. Nakon njega se na bolove u grudima požalio i Serhio Aguero, koji je zbog toga završio karijeru.

Njih dvojica su preživjeli srčane udare, a hrvatski fudbaler Marin Čačić i Muhaled Al-Rakadi iz Omana preminuli su zbog istog uzroka.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC