• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba! Velikan daje 180.000.000€ za Dušana Vlahovića: Poludjeli su za Srbinom - ovakav transfer je za istoriju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski golgeter je trenutno prvi strijelac Serije A, a zbog toga i njegova cijena vrtoglavo raste - kako po pitanju obeštećenja, tako i po pitanju njegove plate.

 arsenal želi dušana vlahovića Izvor: Profimedia

Nevjerovatne vijesti stižu sa Ostrva! Sprema se prava transfer bomba - Arsenal je riješen da ide do kraja po pitanju dovođenja Dušana Vlahovića iz Fiorentine!

Najnovije informacije govore da je londonski velikan spreman da odvoji čak 180.000.000 evra ne bi li realizovao transfer Srbina!

Možda će vas zanimati

Kako javlja "Dejli mejl", Arsenal će morati da izdvoji nevjerovatnu svotu novca da bi uspio da realizuje čitav posao i Vlahovića učini svojim prvim napadačem!

Evo o čemu se zapravo radi. Vlahoviću ugovor s Fiorentinom ističe u junu 2023. godine i očekuje se njegov transfer ili ovog januara ili na ljeto, kako bi "viola" dobro zaradila na prodaji Srbina.

Ostrvski mediji pišu da je lakši dio posla eventualni dogovor dva kluba - Arsenal i Fiorentina su spremni da se nađu na oko 70.000.000 evra, a Italijanima posebno pogoduje iz dva razloga - Vlahović na ljeto ulazi u posljednju godinu ugovora, a time bi se izbjegao njegov odlazak u za njih omraženi Juventus.

Teži dio posla je postići dogovor sa Vlahovićem i njegovim agentima.

Izvor: Profimedia/Nicola Ianuale

"Dejli mejl" piše da njegovi predstavnici za napadača traže 10.000.000 evra godišnje, tokom pet godina, i to neto! Dakle, bruto bi to iznosilo 19.000.000 evra godišnje, odnosno 95.000.000 evra tokom čitavog trajanja ugovora!

Isti list piše da ni to nije sve, jer navodni Vlahovićevi agenti traže i 15.000.000 evra provizije za realizaciju transfera. Ona bi išla na račun Arsenala, koji bi se tako u čitavom procesu obavezao na čak 180.000.000 evra samo po pitanju ovog posla.

Ukoliko se sve odigra ovako kako "Dejli mejl" predviđa da je Arsenal spreman da učini, Vlahović bi postao najskuplji srpski fudbaler svih vremena, pošto bi pretekao transfer Luke Jovića u Real Madrid.

Vlahović je već neko vrijeme apsolutni prioritet za "tobdžije" i menadžera Mikela Artetu, ali ostaje da se vidi koliko će sve strane moći da pronađu zajednički jezik...

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC