• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac predstavio prvo pojačanje: Brkić zadužio crveno-plavi dres!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Osjeti se da je Borac veliki klub sa visokim ambicijama gdje se sve radi veoma profesionalno i temeljito", rekao je iskusni vezista na predstavljanju u Platonovoj ulici.

 Goran Brkić prvo pojačanje FK Borac Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Banjalučki Borac krenuo je sa pripremama za proljećnu polusezonu, a u utorak je predstavio i prvo pojačanje.

Crveno-plavi dres zadužio je Goran Brkić, doskorašnji vezista Tuzla sitija, koji je stigao na Gradski stadion kao slobodan igrač.

"Momci su me odlično prihvatili. Ono što mi se u startu dopalo je dobra atmosfera u svlačionici i zdrava konkurencija. Tek smo počeli sa radom, ali se odmah osjeti koliko je Borac veliki klub sa visokim ambicijama gdje se sve radi veoma profesionalno i temeljito. Istina je da smo i ranije bili u kontaktu i sad smo na obostrano zadovoljstvo sklopili saradnju i tu sam da svojim radom i partijama pomognem klubu da ostvari zacrtane ambicije", rekao je Brkić.

On je karijeru počeo u OFК Beogradu, a igrao je još za apatinsku Mladost, Кolubaru, Jedinstvo iz Užica, Metalac iz Valjeva, Zemun, Mladost iz Doboja pored Кaknja, ljubljansku Olimpiju, Triglav, kazahstanski Taraz i Tuzla siti.

"Brkić je potpisao ugovor do kraja sezone, uz opciju produženja na još godinu dana. On je želja trenera Miljanovića i odmah po završetku polusezone stupili smo u kontakt i krenuli u pregovore, a nakon što je raskinuo ugovor sa Tuzla sitijem postigli smo dogovor. Sportski sektor na čelu sa trenerom Miljanovićem i sportskim direktorom Tomislavom Ivkovićem je procijenio da nam treba takav igrač koji je kreator igre i da će biti značajno pojačanje", rekao je potpredsjednik Borca Bogoljub Zeljković.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC