• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je ludilo! Njukasl će potrošiti 200 miliona ove zime: Strašne ponude za trojicu sjajnih igrača, dvojica već stigla!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najbogatiji klub na svijetu sve čini kako bi opstao u Premijer ligi.

 njukasl kupuje igrače za 200 miliona evra Izvor: Profimedia/Jonathan Moscrop/Sportimage/Live Media Publishing Group/Alamy Live News

Njukasl junajted je u oktobru postao najbogatiji klub na svijetu kada ih je kupio konzorcijum iz Saudijske Arabije, a kako bi i sljedeće sezone igrali u Premijer ligi krenuli su u šoping!

U januaru su već doveli Kirana Tripijera (Atletiko Madrid) i Krisa Vuda (Barnli) za 45 miliona evra, ali tu nije kraj. Spremaju se da "razbiju kasu" u januaru i zbog toga žele da dovedu igrače iz klubova koji najbolje posluju u Španiji i Italiji - znajući da kod njih postoji kvalitet koji vrijedi platiti.

Možda će vas zanimati

Tako su krenuli po brazilskog štopera Dijega Karlosa iz Sevilje sa kojim su postigli usmeni dogovor o petogodišnjem ugovoru, ali Sevilja ih i dalje koči.

Ponudili su za njega 35 miliona evra, ali u Andaluziji smatraju da to nije dovoljno u ovom trenutku i čekaju bolju ponudu.

Dobro znaju da Njukaslu "gori" pod nogama i da su zbog toga spremni da potroše i više novca nego što Dijego Karlos vrijedi u ovom trenutku, a sve pošto su propali pregovorio oko Svena Botmana iz Lila. Klub iz Francuske ne planira da ga pusti ove zime i zato su se "svrake" okrenule drugim rješenjima.

Ako dođe Karlos, to neće biti kraj, pošto Njukasl nudi još 30 miliona evra za Duvana Zapatu iz Atalante, što je odbijeno, dok su navodno postigli dogovor sa njegovim saigračem Robinom Gosensom.

Ipak, klub iz Bergama još odolijeva i želi da ih zadrži, ali pitanje je da li je to moguće...

Sve u svemu na kraju bi Njukasl ove zime mogao da potroši čak 200 miliona evra, a to je samo početak projekta od koga se mnogo očekuje u budućnosti.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC