• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemamo mi luksuz da dovodimio pet napadača: Stanojević hoće zadnjeg veznog, jedna stvar ga je posebno obradovala

Autor Dragan Šutvić

Trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević govorio je o pripremama i prelaznom roku.

 fk partizan stanojević pripreme antalija 2022  Izvor: YouTube/FK Partizan/Screenshot

Partizan je od nedjelje na pripremama u Turskoj, a prvi utisci trenera Aleksandra Stanojevića su izuzetno pozitivni. Crno-beli su se nakon deset dana rada u Beogradu preselili u toplije krajeve i to bez trojice igrača: Rajka Brežančića, Nikole Štulića i Aleksandra Šćekića.

Upravo na poziciji na kojoj je igrao Crnogorac, što je zadnji vezni, Partizan mora da pronađe novo rješenje, ali poruka Stanojevića je da neće žuriti.

Možda će vas zanimati

"Prioritet je klasičan defanzivni vezni, to sam rekao ranije i to nema nikakve veze sa odlaskom Šćekića. Imali smo tri-četiri igrača u fokusu, ali ne žurimo, jer imamo oformljen tim. Želja nam je da se kockice poklope, da igrač koji dođe bude zadovoljan, da naš i klub iz koga dođe takođe budu zadovoljni. Nismo u situaciji da nam 'gori'", poručio je Stanojević za YouTube kanal Partizana.

"Konstantno pratimo tržište, strane igrače, ali je trenutno mirno, jer na drugim pozicijama su dolasci uslovljeni odlascima. Ako neko ode - reagovaćemo, nećemo da gomilamo igrače. Zadovoljni smo, nemamo mi taj luksuz da dovodimo fudbalere na mjestima koja su popunjena. Nema potrebe da imamo četiri desna beka ili pet napadača".

Stanojević poručuje da će Partizanu sigurno nedostajati Šćekić, davao je bitne golove prethodne jeseni, ali poručuje da će se ekipa već prilagoditi tokom proljeća. Možda baš sa Srđanom Mijailovićem?

Do tada, Stanoeviću je drago kad vidi dobro poznata lica na treninzima.

"Najveća pojačanja su igrači koji su se vratili iz povreda - Natho, Marković, Pantić, Rikardo... Konačno smo kompletni poslije silnih problema i kada ih vidim sve na trenigu mogu da kažem da sam zadovoljan. Što se odlazaka tiče, prelazni rok je živa stvar i rekao sam igračima da niko nema crveno svjetlo da ne može da ide. Kada god je klub zadovoljan ponudom i ako ista ta ponuda zadovoljava igrača - nema nikakvih problema, imaće zeleno svjetlo. U ovom momentu ne očekujemo odlaske, ali mogu da se dogode", rekao je Stanojević i otkrio da su neki već odbili odlaske.

"Drago mi je da kod igrača vidim veliku želju da ostanu, neki su odbili i određene ponude, jer hoće da se bore za titulu do kraja".

Pogledajte i čitav intervju Aleksandra Stanojevića sa priprema u Turskoj.

Aleksandar Stanojević sa priprema Partizana
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC