• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tačno je, Partizan ga hoće, ali volio bih da ostane: Saša Ilić se oglasio o svojim najtraženijim igračima

Autor Haris Krhalić

Trener Čukaričkog govorio je o prelaznom roku.

 Partizan želi Srđana Mijailovića Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana otputovali su u nedjelju na pripreme u Tursku, a rukovodstvo crno-bijelih za to vrijeme pregovara o dolasku pojačanja iz Čukaričkog, Srđana Mijailovića.

Nekadašnji vezista Crvene zvezde igra odlično za "brđane", a njegov trener i Partizanova legenda Saša Ilić potvrdio je da postoji interesovanje iz Humske za nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

"Tačno je, postoji interesovanje Partizana za Srđana Mijailovića. On je izuzetno bitan šraf u našoj ekipi, odličan momak i fantastičan igrač. Ne znam dokle su pregovori došli, volio bih da ostane sa nama", rekao je Ilić.

On je rekao da je jedan od traženijih u Čukaričkom i bivši špic Partizana Đorđe Jovanović, koji je najbolji strijelac "brđana".

"Bilo bi dobro da ostane. Igrao sam sa njim, sad ima priliku da ga treniram. Vjerujte mi, još ranije sam vidio da je to jedan od najtalentovanijih napadača sa kojim sa igrao u mojoj ne tako kratkoj karijeri. Malo je 'sredio' glavu i očekujem mnogo od njega", izjavio je Ilić.

Izvor: MN PRESS

Komentarišući rad Čukaričkog na pripremama u Antaliji, gdje je njegov tim pobijedio ruskog drugoligaša Kubanj (1:0), Ilić je rekao da sve ide prema planu. Takođe, govorio je i o potencijalnom dolasku novih igrača.

Prelazni rok je počeo neuobičajeno mirno za Čukarički, osim sporazumnog raskida saradnje sa Mihajlom Baićem, nije bilo niti dolazaka niti odlazaka.

"U ovom trenutku imamo ekipu kojom sam zadovoljan. Što se mene tiče, neka ostanu na okupu. Videćemo šta će se dešavati, ukoliko dođe doba ponuda, Čukarički tom igraču svakako neće praviti nikakav problem, ali će klub brzo reagovati u tom slučaju".

Šef struke Brđana kratko je prokomentarisao i uslove za pripreme u Turskoj, na koje nije imao ama baš nikakvih zamerki.

- Fenomenalno! Teren, hotel, sve ostalo. Turci su zaista fantastični, igrao sam ovdje dugo vremena, iskreno ne sjećam se da sam na boljem terenu trenirao. Zahvalnost ide i Upravi kluba koja nam je omogućila sve potrebne uslove za pripreme na vrhunskom nivou.

Čukarički je gotovo kompletan došao u Antaliju. Ipak, kapiten Marko Docić moraće na lakšu operaciju, saigrače će sačekati u Beogradu.

"Ovdje smo došli sa 29 igrača, danas će nam se priključiti i Mitar Ergelaš, koji je u međuvremenu dobio negativan nalaz na testu na koronu. U Beogradu su ostali Marko Docić, koji ipak mora na operaciju i Bojan Kovačević, koji se povredio na početku priprema. I naravno, imamo još nekoliko momaka koji su u BASK-u, a ovoga puta nisu sa nama na priprema, ali su naravno i dalje u konkurenciji, pratićemo ih kako igraju i treniraju".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC