• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

S kim će Vlahović igrati? Juve prodaje pola tima! "Stara dama" se rješava petorice, a ne dovode super zvijezde...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Juventus sprema veliku rekonstrukciju, ali to će ići polako poslije dolaska Dušana Vlahovića.

 Juventus-prodaje-pet-igraca-zbog-Vlahovica Izvor: Profimedia/Twitter/Juventus/Screenshot

Srpski fudbaler Dušan Vlahović (22) najskuplje je "zimsko" pojačanje u januarskom prelaznom roku pošto ga je Juventus platio čak 80 miliona evra, odnosno čitav posao koštaće ih više od 150.000.000!

Pošteno su se istrošili i zbog toga moraju da zarade, pa će u narednih 48 sati morati da prodaju sve fudbalere koji su višak. Posljednje najave iz Italije govore da će rukovodstvo užurbano raditi na tome da se oslobodi čak petorice igrača na koje trener Maks Alegri više ne računa.

Prvi među njima je Rodrigo Bentankur (24) koji će najvjerovatnije izabrati Totenhem prije Aston vile, a navodno bi za taj posao torinski klub mogao da dobije 19 miliona evra i još "neki dinar" kroz bonuse.

Pored veziste, Totenhem je krenuo i po Dejana Kuluševskog, švedskog napadača plaćenog 30 miliona evra. Sportski direktor kluba Fabio Paratići hoće da ga dovede u Totenhem na pozajmicu, a navodno bi mogli da ga dobiju za 5 miliona evra do kraja juna, nakon čega bi bilo odlučeno da li će ga otkupiti.

Na put u Premijer ligu spremaju se još dvojica igrača Juventusa - Artur Melo koga želi Arsenal, odnosno zaboravljeni velški fudbaler Aron Ramzi za koga se sve više raspituje Barnli.

Maks Alegri im ne pravi problem i poručio je da su slobodni u izboru nove sredine, međutim sve će zavisiti od toga da li će Juventus uspjeti da dovede Denisa Zakariju iz Borusije Menhengladbah, odnosno Naitana Mendeza iz Kaljarija. To su novi vezisti koje želi u svom timu...

Takođe, na "izlaznim vratima" zbog Dušana Vlahovića je i Alvaro Morata koga želi Barselona, međutim stvari tu nisu skroz "crno na bijelo" pošto klub sa "Nou Kampa" nema novca i traži se model po kome će završiti u Španiji.

Sve u svemu uzbudljivih 48 sati je pred navijačima Juventusa.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC