• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Trebalo je Milijaš da uđe" - Stanković se nasmijao poslije poraza: Deki ima novu ulogu za pomoćnog trenera!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda poražena od Šahtjora, a Stanković "našao rješenje" za problem koji se pojavio.

 dejan stanković izajava poslije utakmice šahtjor crvena zvezda 3:2 Izvor: Printscreen/Arena Sport/MNPress

Crvena zvezda je na trećoj pripremnoj utakmici u Turskoj upisala prvi poraz, pošto su izabranici Dejana Stankovića bili lošiji od Šahtjora iz Donjecka (2:3). Ipak, crveno-bijeli su odigrali dosta dobar meč, uspjeli da se vrate iz minusa od dva gola i stignu do prilike za izjednačenje.

Aksel Bakajoko je iznudio penal, udarac Milana Pavkova zaustavio je golman Trubin, a Stankoviću u tim trenucima palo na pamet neobično rješenje. Javilo mu se ko je trebalo da šutne taj penal, kad već na terenu nisu bili oni koji inače preuzimaju odgovornost - Katai i Kanga. Trebalo je na teren poslati pomoćnog trenera Nenada Milijaša!

Možda će vas zanimati

To je Dejan Stanković otkrio u prvoj izjavi nakon meča, nakon što je detaljno analizirao susret protiv ukrajinskog tima.

"Veoma zahtjevna utakmica u svakom smislu te riječi, kako taktički, tako i fizički. Znali smo šta možemo da očekujemo od ekipe De Zerbija koji je jedan od revolucionara i koji ima svoj stil igre. Nismo htjeli da budemo u podređenoj ulozi i da se ništa ne pitamo. Znali smo kada smo izašli visoko koji su to rizici, jer su oni ozbiljno brza i tehnički dobra ekipa. Momci nisu dobro ušli u utakmicu, pa smo primili dva brza gola, ali su sve to greške koje se mogu ispraviti. Nakon toga je reakcija momaka bila fenomenalna. Vratili smo se u utakmicu i nastavili sa visokim presingom, iako smo imali nekoliko lopti preko odbrane. Ipak, zadovoljan sam svim što sam vidio. Protivnik je bio ozbiljna ekipa, i mislim da su se momci dobro pokazali. Izgubili smo, ali smo imali prilike. Prava utakmica, iz koje ćemo sigurno izaći jači", počeo je strateg crveno-bijelih.

Ponovo je Dejan Stanković govorio o mladim fudbalerima i njihovom kvalitetu, što često radi tokom ovih priprema. Pored toga, trener Zvezde našao je prostora i da se našali.

"Ponovo šansa za mlade igrače, iako je ovo i za njih bila dosta zahtjevna utakmica. Dva dana smo radili na taktici i zadovoljan sam kako su se pokazali. Žao mi je zbog promašenog penala. Trebalo je Milijaš da uđe da šutira. Šalu na stranu, zadovoljan sam sa onim što sam vidio", zaključio je Stanković.

Crveno-bijelima ostala je još jedna provjera, protiv austrijskog Altaha, a nakon toga će se vratiti u Beograd. Sezona se nastavlja 12. februara utakmicom protiv Čukaričkog.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC