• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler igrao u Mančesteru, a sad je vodoinstalater: Saigrača Kolarova ne pamtite - nekad je prao novac i vozio pijan!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Još uvijek se bavi fudbalom, ali već je pripremio novu karijeru.

 šej logan fudbaler i vodoinstalater Izvor: Profimedia/Facebook/Edward Steward/Printscreen

Neobična vijest stiže sa Ostrva, a tiče se bivšeg fudbalera Mančester sitija. Šej Logan ima 34 godine, nekada je dijelio svlačionicu sa Aleksandrom Kolarovom na "Etihadu", a danas nastupa u Škotskoj.

Ipak, on je riješio da mu fudbal neće biti dovoljan, pa je riješio da uporedo sa igračkom karijerom - uči zanat za vodoinstalatera!

Možda će vas zanimati

Logan je počeo karijeru u Mančester sitiju, u kojem nije puno igrao, ali je dugo bio član kluba. Išao je na brojne pozajmice, a nastupao je i za Aberdin i Harts u Škotskoj. Sada je član niželigaša Kov Rendžersa, ali već pravi planove za poslije fudbalske karijere.

Kako je Logan otkrio za "BBC", on će kad završi s fudbalom postati vodoinstalater i zbog toga već neko vrijeme uči taj posao.

"Mi fudbaleri dobro zarađujemo. Ali pitanje je hoću li zaraditi dovoljno da ostanem miran do kraja života? Ne. Tako da sam uvijek govorio da u određeno vrijeme treba da počnem da radim i nešto drugo. Volim fudbal, ali ne dovoljno da bih postao trener. Dakle, treba mi alternativna karijera", rekao je desni bek, a prenosi "Dejli mejl".

Tokom četiri godine u Mančester sitiju, samo tri puta je bio dio zvaničnih mečeva.

"Mislio sam, ok, naći ću posao. A izbor je bio između plinskog tehničara, električara ili vodoinstalatera. Učim od kuće, radim testove i ostalo i razgovaram s tutorima kad mi zatrebaju. Imam prijatelja koji radi kao vodoinstalater i koji mi pomaže da naučim posao. Vježbam svaki dan nakon terninga, kad završim oko jedan popodne, a onda idem na posao do pet. A kad nemamo treninge, onda radim cijeli dan", rekao je Logan.

Inače, Logan je prošlog juna bio uhapšen u Aberdinu zbog pranja novca, a optužen je i za vožnju u pijanom stanju sedam dana kasnije, kada je takođe bio uhapšen.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC