• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isplivale slike iz Ronaldove garaže, pokazao zvijer od 21 milion evra: Bugati košta 10 miliona, ima ih samo 10

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pogledajte šta sve vozi zvijezda Mančester junajteda i koliko koštaju njegova kola

 automobili kristijana ronalda Izvor: Instagram/printscreen/cristiano

Djevojka Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez, zvijezda je novog Netfliksovog šou-programa, a kao najavu svega što će gledaoci vidjeti pustila ih je da "zavire" u garažu zvijezde Mančester junajteda.

Georgina je uvela gledaoce u prostoriju kuće gdje su parkirane Ronaldove "zvijeri" na četiri točka i prizor zaista ostavlja bez daha. Ukupna vrijednost njegovih automobila je veća od 21 milion evra, a najvredniji je Bugati Ćentodjeći, vrijedan više od 10 miliona evra. Procijenjeno je da taj auto ima samo 10 vlasnika na svijetu.

Pogledajte kako izgleda:

Izvor: Profimedia

Taj Bugati se proizvodi od 2020, planiran je u samo 10 modela, ubrzava od 0 d 100 kilometara na sat za 2,4 sekunde, od 0 do 200 na sat za 6,1 sekund, dok mu je za 300 sat potreban 13,1 sekund. Maksimalna brzina ovog Ronaldovog automobila je 380 kilometara na sat.

Ronaldo ima i Ferari 599 GTO (cijena je 600 hiljada evra), Meklaren Senu (do milion evra), dva Rols-Rojsa, Mercedes "G-Wagon Brabus" od 600.000 funti, koji je Ronaldo poklonio Georgini.

Dalje, tu je i Bugati Vejron, koji košta skoro dva miliona evra, Mercedes-Benc S65 AMG, vrijedan 240.000 evra, Lamborgini Aventador (320.000)... Kamera "Netfliksa" uhvatila je uz to i još jedan, srebrni Ferari, jedan crni Mercedes... Pogledajte fotografije iz Ronaldove garaže:

Ronaldo godinama sebe čašćava skupocjenim automobilima, pa je tako u maju 2021. posjetio centralu Ferarija u Maranelu u Italiji i kupio je tada Ferari Moncu, automobil vrijedan 1,6 miliona evra.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC