• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golčina Vlahovića - odmah poveo Juventus ka trofeju! Nova Dušanova majstorija, dokazao treneru da zna i desnom! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Fantastičan pogodak srpskog fudbalera, desnom nogom.

 juventus sasuolo kup italije vlahović gol Izvor: Fonet/AP/Fabio Ferrari/LaPresse

Dva meča u Juventusu i dva gola Dušana Vlahovića. Nakon što je na debiju pogodio poslije 13 minuta, Sasuolo je mučio dugo. Tek u 88. minutu srpski napadač je postigao gol vrijedan plasmana u polufinale Kupa Italije.

Juventus je pobjedom nad Sasuolom (2:1) stigao među četiri najbolja tima u tom takmičenju, a sada ih očekuje meč protiv Fiorentine. Biće to spektakl sa Vlahovićem u glavnoj ulozi. 

Možda će vas zanimati

Srpski napadač je ovaj susret odlučio majstorijom, nakon što je od centra do kaznenog prostora nosio loptu. Izdržao je nekoliko duela, uspio da uputi udarac desnom nogom, a zatim uz mnogo sreće i savlada golmana Pegola koji je večeras bio maestralan.

Ovako je tekao meč!

Kraj - Juventus je uspeo da odoli svim napadima Sasuola u finišu meča.

90. minut - Vlahović odmah izlazi. Uradio je posao, pa u finišu ne mora da bude na terenu. Sada će Juventus braniti prednost.

88. minut - GOOOL, VLAHOVIĆ! Majstor, za 2:1! Ovog puta je, uz malo srećče, srpski napadač pogodio desnom nogom. To će obradovati Alegrija koji je nakon debija srpskog napadača otkrio da bi trebalo malo bolje da koristi "slabiju" nogu.

76. minut - Morata! Kakva šansa za Alvara Moratu! Uposlio ga je Dušan Vlahović, a on želio da bocne preko Đanluke Pegola. Nije prošlo.

74. minut - Stativa! Nevjerovatno šta je propustio Juventus. Ležao je na gol-liniji Pegolo, a igrači tima iz Torina nisu mogli da ga savladaju. Pogađali su njega, stativu, pa opet njega...

72. minut - Muči se Juventus večeras, vjerovatno nisu očekivali ovoliko težak posao. Morao je Maks Alegri da ubaci u igru i Alvara Moratu, pa crno-bijeli sada igraju sa dvojicom napadača.

64. minut - Vlahović! Probao je još jednom srpski napadač, ali je Pegolo ponovo izašao kao pobjednik iz njihovog duela.

55. minut - Mekeni pogađa stativu, a Juventus i dalje ne stiže do gola...

Poluvrijeme - 1:1! Odlazimo na pauzu, a da nismo vidjeli gol Dušana Vlahovića. To bi moglo da se promijeni u nastavku meča.

37. minut - Vlahović! Bila je ovo dobra prilika za sprskog napadača, ali je Đanluka Pegolo uspio da zaustavi njegov udarac. Istina, imao je Dušan problema da se otarasi defanzivca koji mu je bio na leđima dok je ulazio u kazneni prostor.

24. minut - GOOOL, TRAORE! Kakav gol Sasuola! Iskoristili su zeleno-crni terensku inicijativu koju imaju već desetak minuta, a krilni fudbaler ovog tima maestralno je pogodio sa ivice kaznenog prostora. Ništa nije mogao Matija Perin.

21. minut - Nema mnogo šansi za Dušana Vlahovića u ovom dijelu meča. Sasuolo je, zbog rezultatskog zaostatka, morao malo više da napadne, dok Juventus strpljivo čeka šanse.

3. minut - GOOOL, DIBALA! Argentinac se najbolje snašao u kaznenom prostoru Sasuola nakon jednog rikošeta i već u ranoj fazi susreta donio je prednost Juventusu.

Utakmica je počela!

Podsećamo, plasman u polufinale obezbijedili gradski rivali iz Milana, dok Fiorentina čeka pobejdnika poslednjeg meča četvrtfinala. Mogao bi to da bude veoma emotivan meč za Vlahovića, koji se u dresu tima iz Firence profilisao kao jedan od najboljih mladih napadača Evrope.

Sastavi!

Juventus: Perin - De Šiljo, De Liht, Bonući, Aleks Sandro - Artur, Zakarija - Kuadrado, Dibala, Mekeni - Vlahović.
Sasuolo: Pegolo - Ruan, Ajhan, Ferari, Kiriakopulos - Harui, Lopez - Berardi, Raspadori, Traore - Skamaka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC