• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok - fudbalska legenda Njemačke zlostavlja životinje: Zarađuje milione od čudnog biznisa, ali se oglasila PETA!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iskusni fudbaler Bajerna godinama ima biznis sa svojom suprugom, ali PETA tvrdi da nisu u prvom planu životinje.

 Tomas-Miler-zlostavlja-konje-zbog-sperme Izvor: Instagram/Screenshot/Esmuellert

Već nekoliko godina se zna da njemački fudbaler Tomas Miler obožava životinje, a da sa svojom suprugom Lisom vodi računa o porodičnoj ergeli. Osim što imaju veoma trofejna grla, Miler ima pokrenut biznis i pored fudbala bavi se prodajom semena za oplodnju.

Dvije doze koje garantuju oplodnju kobile koštaju oko 1.600 evra, ali je sada Milerov biznis zasmetao borcima za prava životinja. PETA, najveća takva organizacija na svijetu, podigla je glas protiv njemačkog fudbalera i tvrdi da on zlostavlja životinje!

"Užasno je da samoprozvani ljubitelji konja tjeraju životinje o kojima se brinu na neprirodne seksualne činove kako bi ostvarili maksimalnu zaradu od njih. Povrede koje je 'D'Avie' zadobio pod nadzorom Lise i Tomasa Milera su se mogle izbjeći", navela je portparolka PETA.

Ova njena reakcija uslijedila je nakon što je Tomas Miler saopštio da njegovo omiljeno rasno grlo neće biti dostupno nekoliko mjeseci.

Tomas Miler sa životinjama:

"Nažalost, imamo loše vijesti. Naš omiljeni konj 'D'Avie' neće biti dostupan nekoliko mjeseci. Okliznuo se tokom testiranja uoči sezone parenja i pao je", istakao je Miler, koji je otkrio da je konj doživio povredu kopita i da će strogo mirovati nekoliko mjeseci.

Mediji u njemačkoj pretpostavljaju da ovaj biznis poznatom fudbaleru donosi prihod od nekoliko miliona evra na godišnjem nivou, pa ne čudi što su se organizacije  za prava životinja oglasile. Oni njemačkog fudbalera optužuju da mu je novac bitniji od zdravlja životinja, ali...

Svojevremeno je Tomas Miler baš zbog ergele odbio ogroman transfer. Kako je nedavno otkrio Luj van Gal, on je bio spreman da fudbalera Bajerna odvede u Mančester junajted, ali je Miler u posljednjem trenutku promijenio odluku.

Presudila je porodična ergela i ljubav supruge Lise prema konjima. Zbog zajedničkog biznisa i životinja o kojima brinu, porodica Miler se nije preselila u Mančester.

Ovo je supruga Tomasa Milera koja je pokvarila transfer od 100 miliona evra!

Sad, nakon ovih optužbi... Pitanje da li je tu po strani bila samo ljubav prema konjima ili je i profit odigrao značajnu ulogu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC