• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbi, Hrvat i Bosanac za istim stolom?! To nikad nisam vidio! Hit priča Žozea Murinja – Slikao, pa im poručio ovo!

Autor Haris Krhalić

Hrvatski golman koji je jedne sezone branio u Srbiji prisjetio se detalja sa zajedničkog ručka u Čelsiju.

 Delač o anegdoti iz svlačione Čelsija Izvor: Profimedia

Branislav Ivanović i Nemanja Matić godinama su bili važni za igru Čelsiju, a u jednom trenutku su u klubu imali pomoć dvojice Balkanaca. Golmani Asmir Begović i Matej Delač nisu ostavili tako dubok trag u klubu, ali su tokom svojih dana u Londonu bili dio male grupe koju je čak i Žoze Murinjo primijetio.

Trener Čelsija je, prisjeća se hrvatski golman, svojevremeno održao lekciju o prijateljstvu četvorici fudbalera. Uz jednu zajedničku fotografiju ispričao im je kako Srbi, Hrvati i Bosanci treba skladno da žive!

Možda će vas zanimati

Sve to desilo se davno, ali momak koji je svojevremeno bio na pozajmici u Vojvodini pamti riječi čuvenog portugalskog menadžera. Ispričao ih je za stranicu "Nogometne ikone" na fejsbuku, a njima je dostavio i pomenutu fotografiju.

"U Čelsijevoj kantini uz obrok sjedili smo za istim stolom Branislav Ivanović, Asmir Begović, Nemanja Matić i ja. Odmah pored trpezarije u kantini nalaze se kancelarije raznih zaposlenih u klubu...

U jednom trenutku našem stolu prišao je Žoze Murinjo s fotoaparatom u rukama i uz kratki osmjeh bez riječi nas samo uslikao. Bili smo potpuno iznenađeni i komentarisali smo između sebe šta naš menadžer izvodi i zašto. Nakon desetak minuta Murinjo se vratio do našeg stola s četiri fotografije koje je isprintao u jednoj od kancelarija te svakom od nas podijelio po jedan primjerak. 'Nikada u životu nisam vidio da za istim stolom sjede Srbi, Hrvat i Bosanac i smiju se. Odnesite ove fotografije u svoje zemlje i dijelite ih dalje kao primjer', rekao nam je Murinjo", navodi Matej Delač.

Hrvatski golman je inače od 2010. do 2018. godine bio član Čelsija, ali je u tom periodu čak deset puta išao na pozajmice. Zvanično nikada nije branio za tim iz Londona, a sada se ustalio u ekipi danskog Horsensa.

Pogledajte fotografiju o kojoj je riječ:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC