• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Znam ko od igrača Junajteda iznosi "prljav veš"! Legenda kluba je bijesna na svlačionicu - To je odvratno šta rade!

Autor Haris Krhalić

Čuveni fudbaler Gari Nevil zna ko je krivac za haos u klubu.

 Gari Nevil o igračima Juanjteda Izvor: Profimedia

Mančester junajted ima problema na sve strane... Ne samo da igraju loš fudbal i nemaju rezultate, nego je i atmosfera unutar tima na istorijskom minimumu čemu svjedoče stalna pisanja engleskih tabloida.

Slušali smo o pobuni igrača protiv Rangnikovih metoda i treninga, da mu se igrači smiju iza leđa i njegovog pomoćnika zovu čak i "Ted Laso" (lik iz humorističke serije prim. aut.), ali je pitanje kako su to mediji sve saznali? Ako je vjerovati legendi kluba Gariju Nevilu - jedan od igrača je to "otkucao" novinarima.

Nevil je proveo dvije decenije na "Old Trafordu" i dobro zna kako funkcionišu stvari u Junajtedu, ali evidentno je da aktuelni trener nema ugled poput Sera Aleksa Fergusona koji nije dozvoljavao da "prljavi veš" izađe iz svlačionice.

"Mislim da je to bilo baš degradirajuće... Nije mi uopšte bilo smiješno. To što su njegovog pomoćnika nazvali Ted Laso je odvratno, ali je isto tako sumiralo ono što mislim o njima: svi su bez poštovanja", rekao je Gari Nevil u jednom podkastu nakon meča Junajteda i Sautemptona (1:1).

Poručio je Nevil da bi bio izuzetno bijesan da je na mjestu Rangnikovog pomoćnika i da bi se drugačije ponašao prema igračima koji su krivci za takve priče, dodajući da se takve stvari nisu dešavale u njihovo vrijeme.

"Ne sviđa nam se to, ali znamo ko je kriv... Ne treba da bacamo ljude 'pod autobus' samo da bismo dobili poverenje kod novinara, isto to se dešavalo u Čelsiju prije nekoliko godina kada je Andre Viljas-Boaš bio trener. Moraju da prestanu da se bave time i pokažu trud na meču", rekao je Nevil.

Podsjetimo, Ralf Rangnik će biti trener Junajteda samo do kraja sezone kada će se preseliti u fotelju, a potom izabrati svog nasljednika. Vidjećemo da li Maurisija Poketina ili Erika ten Haga.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC