• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drama, haos dok su se pucali penali - na kraju čudo Borjana za Zvezdu: Crveno-bijeli idu dalje! 

Autor Haris Krhalić

Crvena zvezda je nakon boljeg izvođenja penala savladala ekipu Radničkog iz Niša i osigurala plasman u sljedeću fazu Kupa Srbije.

 Zvezda nakon penala savladala Radnički iz Niša Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je prošla dalje i ide u četvrtfinale kupa Srbije poslije meča za infartk!

Crveno-bijeli su u 90 minuta regularnog dijela 19 puta šutirali na gol, jednom iz penala, ali nisu zatresli mrežu Dujmovića. Tek poslije penal serije prošli su dalje, a na samom kraju te penal serije vidjeli smo pravi haos na terenu!

CRVENA ZVEZDA - RADNIČKI NIŠ 0:0 (0:0) - 3:2 nakon penala

Nevjerovatan meč počeo je sa čak tri šuta Zvezde u okvir gola u prva tri minuta i tokom svih 90 minuta crveno-bijeli su silno napadali na gol protivnika.

Najveću šansu imali su u 32. minutu kada je nakon faula nad Benom u šesnaestrcu dosuđen penal za crveno-bijele. Ipak, loše ga je izveo Gelor Kanga, a Filip Dujmović je nastavio sa sjanim dobranama i sačuvao je svoju mrežu.

Napadala je Crvena zvezda, probao je u drugom poluvremenu Dejan Stanković da uvođenjem Pavkova, Falka I Kataija dođe do pogotka, ali poslije pet minuta nadoknade u drugom dijelu igre moralo je sve da se riješi penal serijom.

Sve je počelo očajnim penalom kapitena Radničkog Vujnovića koji je probao da "panenkom" savlada Borjana i nije uspio. Katai je dao gol, ali je onda poslije promašaja i drugog igrača Radničkog neprecizan bio Milan Rodić.

Nakon pogodaka u trećoj seriji u čevrtoj je Borjan odbranio svoj treći penal, ali je neprecizan bio i Pankov. A onda je Štulić postiao gol i na terenu je nastao haos!

Proslavio je gol kada ga je dao i uputio gest kojim je "ućutkivao" navijače ka sjeveru, što je razljutilo Milana Borjana i fudbalere Crvene zvezde. Burno su reagovali, na teren su utrčali i rezervni igrači, a tek poslije nekoliko minuta je sve bilo smireno.

A onda je Pavkov promašio svoj penal! Ipak Milan Borjan nije imao namjeru da išta prepusti slučaju pa je odbranio i četvrti penal na meču i poslije pogotka Kange Zvezda je prošla dalje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC