• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ma kakav sukob - Stanković nahvalio heroja Borjana: On je monstruozan! A Kangu boli uvo kad je pritisak...

Autor Haris Krhalić

Dejan Stanković govorio je sjajnoj partiji Milana Borjana protiv Radničkog.

 Dejan Stanković izjave nakon pobjede nad Radničkim Izvor: MN PRESS

Nije više nikakva tajna da je bilo nesuglasica između Milana Borjana i Dejana Stankovića pred pauzu u prvenstvu, ali odavno su izgladili stvari i zajedno se raduju novom uspjehu Crvene zvezde.

Nakon velike drame na "Marakani", i lude penal-serije koja je rešena tek nakon 12 udaraca sa "kreča", Dejan Stanković je čestitao upravo Borjanu. Kapiten crveno-bijelih odbranio je čak četiri penala, a Stanković je na konferenciji za medije apostrofirao njegov značaj za klub.

"Borjan je pokazao da je monstruozan. Zamračio je gol. Kanga je pokazao veliki personaliti, što je veći pritisak njega više boli uvo...", nasmejao se Dejan Stanković.

Priznao je da ni ovoga puta nije mogao da gleda odlučujući penal Gelora Kange, koji je u toku meča već promašio jedan udarac sa "kreča", ali dodaje da je Zvezda apsolutno zasluženo došla do pobjede. Iako nije bilo golova, ređali su šanse pred golom Radničkog i trebalo je ranije da slave.

"Kada bih pričao o pojedincima, ne bih imao šta da kažem. Napadali smo od prvog do 90 minuta. Nismo se raspali i srljali, bili smo organizovani", kazao je Stanković i na to dodao:

"Realno, energetski smo bili odlični, dobro smo trčali i nismo dozvolili ništa da nam naprave".

Stanković je objasnio i da je Ohija izveo iz igre zbog upale tetive, dok je pojasnio i šta se desilo u razgovoru sa Nikolom Štulićem na kraju meča. Bivši napadač Partizana je "panenkom" savladao Borjana, pa ućutkivao navijače, a onda je nastao opšti haos na terenu u kome su svi učestvovali.

"Zna da je pogriješio, napravio je pogrešan potez, prema pogrešnim navijačima. Zagrlio sam ga, vidio sam da se uplašio. Može sin da mi bude", zaključio je Stanković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC