• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa dovodi dva prvaka Evrope - i to "džabe"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Da li su ovo prava rješenja za Katalonce?

 Barselona dovodi Kristensena i Aspilikuetu iz Čelsija Izvor: Profimedia

Barselona je bila izuzetno aktivna u zimskom prelaznom roku, a očito se spremaju da naprave još veću ofanzivu na pojačanja tokom predstojećeg ljeta.

Katalonski klub bi u narednom prelaznom roku mogao da se pojača sa ne jednim, već dvojicom aktuelnih prvaka Evrope i to "besplatno"!

Barselona bi tokom ljeta mogla da dovede Andreasa Kristensena iz Čelsija, danskog defanzivca kojem krajem juna ističe ugovor sa "plavcima" iz Londona.

"Marka" piše da je Barselona zainteresovana da ga dovede, iako u ovom trenutku ima nekoliko klubova koji su takođe "pikirali" Kristensena. U ovom trenutku, izvori medija navode da Barselona nije ni u vrhu liste prioretita, ali ni pri dnu, tako da nije isključeno da bi Kristensen sa "Stamford Bridža" mogao da pređe na "Nou Kamp".

Barselona ima ogromnih problema u odbrani, čak šestoricu štopera, ali su samo Đerar Pike, Ronald Arauho i Erik Garsija u prvom planu u ovom trenutku. Ali ni Kristensen nije jedini kojeg Katalonci žele.

Izvor: Profimedia

Još ranije se pisalo da je Barselona u pregovorima sa Sesarom Aspilikuetom, kapitenom Čelsija koji će na ljeto takođe postati slobodan igrač. Pisalo se i da su dvije strane vrlo blizu dogovora. Ukoliko to uspiju da izvedu, u Barsi bi mogli da dobiju dvojicu defanzivaca iz Čelsija, a da ni za jednog ne plate obeštećenje.

Imajući u vidu njihovu katastrofalnu finansijsku situaciju, ta činjenica Kristensena i Aspilikuetu čini naročito dobrim opcijama...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC