• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavkov je Zvezdin heroj - Crveno-bijeli pobjedom najavili derbi: Drama u Novom Sadu, pa trijumf za nastavak trke! (VIDEO

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crveno-bijeli na gostovanju u Novom Sadu uspjeli da osvoje tri veoma važna boda.

 Proleter - Crvena zvezda 1:2 Izvor: MN PRESS

Teže nego što je očekivala, Crvena zvezda je osvojila tri boda na gostovanju Proleteru. Ekipa Dušana Bajića još jednom se pokazala kao težak rival u Superligi Srbije, a Zvezda je do pobjede stigla tek u 86. minutu. Tada je Milan Pavkov iskoristio nepažnju odbrane domaćin, ubacio se na peterac i odlično iskoristio centaršut Milana Rodića.

Od tada smo na terenu vidjeli malo fudbala i nešto više nemilih scena. Situacija se zakuvala na centru terena, sudija Živković je smirivao kartonima, a zbog dvije opomene u nekoliko minuta isključen je štoper Proletera Andrejević. Prvo zbog prigovora, a zatim zbog starta nad Kangom poslat je u svlačionicu, pa brojčano slabiji Proleter nije mogao da ozbiljnije priprijeti gostima.

Kada su prijetili, bilo je baš ozbiljno...

Prvo je Stefan Tomović iznudio penal kada ga je oborio Kristijano Pičini, ali Nikola Ninković nije uspio da postigne gol sa bijele tačke. Borjan se bacio, a noge golmana Zvezde ostale su na sredini dovoljno dugo da zaustave taj pokušaj.

Uslijedila je mnogo bolja igra Zvezde, koja je i u prvih desetak minuta propuštala šanse, a inicijativa je materijalizovana golom El Fardu Bena nakon asistencije Kange. Prilika za dupliranje prednosti bilo je još, ali je Zvezda i na ovom meču pokazala probleme sa realizacijom.

Ipak, Stanković je već isticao da njega ne zanima način na koji se stiže do bodova. Generalna proba pred Vječiti derbi je uspjela, Zvezda sada može da gleda meč Partizan - Radnički Kragujevac i da sprema najveću utakmicu srpskog fudbala. Taj duel na programu je sljedeće nedjelje od 18:00.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC