• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sprema se najveći transfer u istoriji Premijer lige: Nije zvijezda, nije golgeter, a plaćaju ga "suvim zlatom"!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Cijena? Prava sitnica... Sprema se spektakl u Premijer ligi nakon koga će cijene fudbalera samo "eksplodirati" u nebo.

 vest hem prodaje deklana rajsa za 145 miliona evra Izvor: Profimedia

Predstojeće ljeto u Premijer ligi biće vrlo zanimljivo pošto se očekuje da Mančester junajted, Mančester siti, Njukasl i možda Čelsi "bacaju bombe", a to bi moglo da prouzrokuje novo obaranje transfer rekorda!

Prethodnog ljeta srušen je dva puta - prvo je Romelu Lukaku za 113 miliona evra prešao iz Intera u Čelsi, nešto kasnije Džek Griliš iz Aston Vile u Mančester siti za 117,5 miliona, međutim obojicu će nadmašiti zadnji vezni Vest Hema - čija cijena raste iz mjeseca u mjesec.

Možda će vas zanimati

Britanski "Tajms", koji obično barata istinitim informacijama, prenosi da bi Deklan Rajs (23) ovog ljeta mogao da napusti Vest Hem za čak 145 miliona evra i da su za njega zainteresovani Čelsi i Mančester junajted.

"Crveni đavoli" biraju trenera za novu sezonu, navodno je sada između Maurisija Poketina i Erika ten Haga, a Rajs bi se uklopio u zamisli obojice. Važi za jakog zadnjeg veznog, dobrog na lopti, koji može i da povuče naprijed, pa ga tako vide kao idealan dodatak timu - ono što nedostaje već nekoliko godina.

S druge strane Čelsi ga želi zato što je njihovo dijete, prošao je akademiju u klasi Risa Džejmsa, Mejsona Maunta i Kaluma Hadson-Odoija, a i njima fali svježa krv u veznom redu.

Prethodnog ljeta se spominjalo da bi Rajs mogao da ode za 100 miliona evra, međutim toliko dobro igra ove sezone da je njegova vrijednost samo povećana. Nije zvijezda, ne igra atraktivno, niti daje golove, ali ga svaki trener Premijer lige želi u svom timu i neće štedjeti.

Rajs je inače porijeklom iz Irske, ali je izabrao reprezentaciju Engleske. Sve je redovniji kod Sautgejta, a u Vest Hemu je nezamjenljiv - 32 meča, četiri gola i četiri asistencije.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC