• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ukrajinac podigao dres i pokazao šta misli o ratu: Njegova poruka obilazi svijet, a sudija je napravio nezapamćenu stvar

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ukrajinski fudbaler je nakon gola podigao majicu i pokazao poruku cijelom svijetu.

 ruslan malinovski poručio ne ratu u ukrajini Izvor: Profimedia

Najbolji ukrajinski fudbaler Ruslan Malinovski (27) odigrao je prethodne noći sjajno u dresu Atalante i donio im prolaz u osminu finala Lige Evrope, a sve dok mu je u mislima bio vojni udar Rusije na njegovu zemlju.

Atalanta je pobijedila 3:0 protiv Olimpijakosa u Pireju, a Malinovski je bio heroj meča pošto je u 67. i 69. minutu "probušio" mrežu Grka i tako potvrdio prolaz ukupnim rezultatom 5:1. Veče je bilo posebno emotivno za njega, pa je ispod dresa imao ispisanu i poruku povodom ratnih dešavanja u Ukrajini.

Možda će vas zanimati

Nakon pogotka je podigao dres i pokazao poruku "Bez rata u Ukrajini", a nije dugo trebalo kako bi njegove fotografije postale viralne na društvenim mrežama.

Malinovski je uz to spojio šake i tako zamolio svijet da zaustavi ratna dešavanja u Ukrajini gdje su mu i dalje roditelji.

Ono što je vrlo zanimljivo je i to da je Malinovski tim potezom prekršio fudbalska pravila pošto je skinuo dres. U takvim situacijama sudije su obavezne da pokažu žuti karton, međutim zanimljivo je da je Ukrajinac zaobišao ovu kaznu koja mu je slijedila po pravilima.

Španski arbitar Karlos del Sero Grande je možda zaboravio dok je bio pod utiskom poteza Malinovskog ili je možda smatrao da je poruka koju Malinovski iznad fudbalskih pravila i da zato nije neophodno da ga kazni.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC