• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldova agonija se nastavlja! Portugalac nije dao gol ni pretposljednjem klub u ligi, ovaj podatak zabrinjava!

Autor Haris Krhalić

Nevjerovatno loša statistika Portugalca u 2022. godini!

 Ronaldo nastavlja golgeterski post Izvor: Profimedia

Umjesto bajke, košmar. Dolazak Kristijana Ronalda ljetos u Mančester Junajted trebalo je da predstavlja početak povratka kluba na staze stare slave, umjesto toga se dešava upravo suprotno.

Muči se i Portugalac, muče se i "crveni đavoli" i jasno je da nešto ne funkcioniše. Zato se sve više priča o njegovom odlasku na kraju sezone, a kako stvari stoje to bi možda bilo i najbolje rješenje i za njega i za klub.

Junajted je na "Old Trafordu" kiksnuo, odigrao je neriješeno sa Votfordom (0:0). Činjenica da nisu uspjeli da savladaju pretposljednji tim na tabeli dovoljno govori o problemima, doduše imali su nekoliko fenomenalnih šansi da dođu do gola.

Nisu ih iskoristili ni Ronaldo ni Bruno Fernandeš, a jedna od šansi je otišla u nepovrat kada je upravo šut Bruna blokirao Kristijano. Ronaldo je u 2022. godini dao samo jedan gol i to protiv Brajtona, a pojavio se podatak koji sve zabrinjava.

Naime, ove godine je Ronaldo uputio 32 udarca u gol, imao je šest zicera, a samo jednom je zatresao mrežu. Previše promašaja za jednog od najboljih igrača u istoriji.

"Naš posao u stručnom štabu je da pomognemo ekipi da kreira dobre prilike za gol. Da smo imali samo dvije ili tri prilike, mogli bismo da pitamo sebe šta možemo da uradimo da bude bolje, ali smo imali mnogo više i to je trebalo da bude dovoljno da pobjedimo", rekao je Ralf Rangnik poslije utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Max

Dobar trener napravi cudo od ekipe, a ovaj Nijemac je nula od trenera. Naj vece greska napravljena sto je Solskeru dat otkaz, i dovodjenje Ronalda !

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC