• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija dobila novog selektora - bivšeg trenera Partizana: Vodio crno-bijele i Ganu, sad će stvarati reprezentativce!

Autor Dragan Šutvić

Nacionalni tim je lutao prethodnih godina, a sada očekuju dugoročno rješenje.

 goran stevanović novi selektor srbije Izvor: MN PRESS

Mlada reprezentacija Srbije ima novog selektora!

Nakon turbulentnog perioda i čestih promjena prethodnih godina, na klupu "Orlića" sjeda iskusno trenersko ime, nekadašnji šef stručnog štaba Partizana i čovjek koji je bio selektor Gane - Goran Stevanović.

Možda će vas zanimati

Dosadašnji vršilac dužnosti selektora reprezentacije do 21 godine Aleksandar Rogić nastaviće da radi kao selektor ekipe do 20 godina, dok će Stevanoviću biti povjerena mlada rperezentacija, tim koji se dosta mučio u prethodnim godinama. Očekivanja od njega su velika, kako u rezultatskom smislu tako i što se tiče stvaranja fudbalera za tim koji predvodi Dragan Stojković.

"Poslije turbulentnog perioda koji smo imali sa mladom reprezentacijom nadamo se da ćemo sa Goranom Stevanovićem dobiti određenu vrstu stabilnosti. Riječ je o dokazanom i renomiranom treneru za kojeg vjerujemo da će uspostaviti kvalitetan ritam rada sa ovom selekcijom. Stevanović će imati maksimalnu podršku svih struktura Fudbalskog saveza", rekao je Nikola Lazetić, direktor mlađih kategorija u FSS.

Nekadašnji selektor Gane i Omana motivisan je da u mladoj reprezentaciji stvara nosioce za A tim!

"Rad u mladoj reprezentaciji je specifičan, to su igrači koji bi u perspektivi trebalo da budu oslonac A reprezentacije, samim tim odgovornost je velika i hvala Fudbalskom savezu na povjerenju. Dolazim vrlo motivisan, nadam se da ćemo u kratkom periodu uspjeti da napravimo nešto što će predstavljati čvrst temelj za budućnost", istakao je Stevanović.

Goran Stevanović je bivši igrač Partizana, zatim internacionalac u Portugalu i Španiji, a po završetku karijere posvetio se trenerskom pozivu. Bio je prvi pomoćnik selektora A reprezentacije, tada Srbije i Crne Gore, koja je izborila plasman na prvenstvo svijeta u Njemačkoj 2006. godine. Bio je i trener Partizana, ali i selektor Gane i Omana.

Meč mlade reprezentacija Srbije protiv Sjeverne Makedonije na programu je 24. marta na stadionu Voždovca (17.00), a pet dana kasnije na stadionu TSC-a u Bačkoj Topoli slijedi duel sa Jermenijom (16.00).

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC